Heidi Klum is in het geheim getrouwd met Tom Kaulitz, al vijf maanden geleden

Het koppel trouwde al in februari en heeft het sinds die tijd goed verborgen weten te houden.

Heidi Klum getrouwd
Getty Images

Stiekem trouwen lijkt inmiddels wel een trend onder beroemdheden. Zo trouwden Sophie Turner en Joe Jonas stiekem in Las Vegas (en organiseerden daarna nog een extravagante bruiloft in Zuid-Frankrijk), en ook Zoë Kravitz en Karl Glusman trouwden eerst in het geheim voor hun grote feest in Parijs. Heidi Klum en Tom Kaulitz sluiten zich bij het rijtje aan, en stapten begin dit jaar al in het huwelijksbootje zonder dat iemand het wist. Dat meldt Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Heidi Klum is getrouwd

Het 46-jarige Duitse model en de 29-jarige muzikant trouwden voor de wet in februari 2019 in Californië. Hun geheime bruiloft kwam slechts twee maanden nadat het stel bekend maakte verloofd te zijn. Dat deden de twee via Instagram, met een romantische foto van het koppel waarop duidelijk de verlovingsring te zien is. 'I SAID YES,' schreef Klum onder de foto. Verdere details over de bruiloft zijn niet bekend, maar komen wellicht in de komende weken nog bovendrijven. Het koppel zou in augustus een tweede bruiloft hebben gepland, die naar verluidt bigger and better gaat worden.

View this post on Instagram

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Leeftijdsverschil

In een eerder interview met InStyle heeft Klum aangegeven dat ze veel kritiek krijgt op het leeftijdsverschil tussen haar en de Tokio Hotel-rockster. Zo het voormalig model 46 jaar oud en is haar kersverse man slechts 29. 'Mijn vriend is veel jonger dan ik, en ik krijg er veel vragen over. Zelf denk ik er niet veel bij na. Je moet gewoon een gelukkig leven leiden zonder je druk te maken over wat mensen over je denken. Van zorgen krijg je alleen maar meer rimpels,' klonk de gevatte reactie van Klum tegenover InStyle.

Zwangerschap

Ten tijde van de geheime bruiloft van Klum en Kaulitz kwam ook het blijde nieuws naar buiten dat het Duitse model zwanger is van haar vijfde kindje. Klum heeft al vier kinderen uit eerdere huwelijken. Zo was het model jarenlang getrouwd met zanger Seal. Het koppel scheidde in 2014 en hebben drie kinderen samen: Henry (14), Johan (12) en Lou (9). Ook heeft ze een zoon met haar voormalige man Flavio Briatore, de vijftienjarige Leni.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding