Heidi Klum en Tom Kaulitz' extravagante tweede bruiloft vond plaats op een luxejacht

Het koppel trouwde al in februari (!), maar hebben nu hun huwelijk bezegeld met een yacht party.

Heidi Klum getrouwd
Getty Images

Stiekem trouwen lijkt inmiddels wel een trend onder beroemdheden. Zo trouwden Sophie Turner en Joe Jonas stiekem in Las Vegas (en organiseerden daarna nog een extravagante bruiloft in Zuid-Frankrijk), en ook Zoë Kravitz en Karl Glusman trouwden eerst in het geheim voor hun grote feest in Parijs. Heidi Klum en Tom Kaulitz sluiten zich bij het rijtje aan, en stapten begin dit jaar al in het huwelijksbootje zonder dat iemand het wist, zo meldde TMZ een kleine maand geleden. Onlangs hebben de twee eindelijk een groots huwelijksfeest gegeven op een jacht. Nu deelt Klum romantische beelden van de bruiloft, waar we voor het eerst haar trouwjurk kunnen aanschouwen.

Heidi Klum's bruidsjurk

'We hebben het gedaan', schreef Heidi Klum in een Instagram post waarin zijn en Kaulitz te zien zijn op de extravagante jacht. Voor de romantische ceremonie droeg Klum een off-shoulder bruidsjurk met een zogeheten sweetheart halslijn. Klum's golvende, zware kanten jurk had grote pofmouwen, een trend die momenteel het straatbeeld domineert. Het detail gaf de jurk een romantische, prinsesachtige look, die ze met blote voeten lijkt te hebben gedragen. Kaulitz droeg een wit pak met een lichtblauw overhemd. Meer beelden van de bruiloft zijn te bekijken via TMZ.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoewel het 46-jarige model en de 29-jarige muzikant al in februari trouwden voor de wet, heeft het Duitse koppel elkaar nu het ja-woord gegeven in het bijzijn van vrienden en familie. Klum en Kaulitz organiseerden hun extravagante, tweede bruiloft op een luxe jacht (de zogeheten Christina O jacht, ooit aangeschaft door Jackie Onassis' man Aristotle Onassis) voor de kust van het Italiaanse eiland Capri.

Heidi Klum And Tom Kaulitz Wedding
De huwelijkslocatie van Klum en Kaulitz.
Ivan RomanoGetty Images

Voor de receptie op de avond droeg Klum een witte halterjurk, die ons sterk doet denken aan Meghan Markle's tweede bruidsjurk van haar huwelijk met prins Harry. Op Instagram plaatste het model meerdere foto's van het feest, waarop ze te zien is met haar kersverse man Tom Kaulitz en diens broer, Bill Kaulitz.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Verloving

Klum en Kaulitz trouwden voor de wet in februari 2019 in Californië. Hun geheime bruiloft kwam slechts twee maanden nadat het stel bekend maakte verloofd te zijn. Dat deden de twee via Instagram, met een romantische foto van het koppel waarop duidelijk de verlovingsring te zien is. 'I SAID YES,' schreef Klum onder de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Leeftijdsverschil

In een eerder interview met InStyle heeft Klum aangegeven dat ze veel kritiek krijgt op het leeftijdsverschil tussen haar en de Tokio Hotel-rockster. Zo het voormalig model 46 jaar oud en is haar kersverse man slechts 29. 'Mijn vriend is veel jonger dan ik, en ik krijg er veel vragen over. Zelf denk ik er niet veel bij na. Je moet gewoon een gelukkig leven leiden zonder je druk te maken over wat mensen over je denken. Van zorgen krijg je alleen maar meer rimpels,' klonk de gevatte reactie van Klum tegenover InStyle.

Zwangerschap

Ten tijde van de geheime bruiloft van Klum en Kaulitz kwam ook het blijde nieuws naar buiten dat het Duitse model zwanger is van haar vijfde kindje. Klum heeft al vier kinderen uit eerdere huwelijken. Zo was het model jarenlang getrouwd met zanger Seal. Het koppel scheidde in 2014 en hebben drie kinderen samen: Henry (14), Johan (12) en Lou (9). Ook heeft ze een zoon met haar voormalige man Flavio Briatore, de vijftienjarige Leni.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding