Karlie Kloss deelt de nooit eerder vertoonde making-off van haar Dior trouwjurk

Van schets tot de grote dag: het topmodel neemt ons van begin tot eind mee.

karlie-kloss-wedding-dior-dress
Youtube Karlie Kloss

Het is alweer even geleden dat topmodel Karlie Kloss in het huwelijksbootje stapte met haar man Joshua Kushner, ergens in de staat New York. In maart van dit jaar deelde het model al de eerste beelden van haar grote dag in oktober 2018, in de vorm van een video van nog geen minuut (maar toch, zeer welkom). Nu, 364 dagen later (!), post ze de beelden van de making-off van haar Dior-trouwjurk.

Trouwjurk van Dior

Ditmaal geen video van een kleine minuut, maar bijna negen minuten aan niet eerder vertoond beeldmateriaal. Ze neemt ons mee van schets naar het eindresultaat, met al haar persoonlijke (en enthousiaste) commentaar van dien. Zo vertelt ze dat het 'heel onwerkelijk' voelt om een eigen weddingdress van Dior aangemeten te krijgen. Ze liep eerder wel shows voor het modehuis, maar dit is toch anders, benadrukt ze terecht.

Atelier in Parijs

Het topmodel neemt ons mee in al haar belangrijke keuzes, van kleur (ivoor of spierwit?) tot de stoffen (waarin vooral zéér verfijnd kant een grote rol speelt). Ook zien we haar in het Dior-atelier in Parijs neerstrijken voor de eerste pasafspraak. Dat doet ze overigens gewoon met haar moeder, die haar tranen maar net kan bedwingen wanneer ze het ontwerp voor de eerste keer ziet.

Zevenhonderd uur aan werk

De video laat maar weer mooi zien hoé emotioneel het uitkiezen van de juiste trouwjurk kan zijn, wie je ook bent. Karlie laat continu het kant door haar handen glijden, omdat ze maar niet geloven hoe perfect de structuur is. Dat mag ook wel, want tien mensen hebben tien dagen lang non-stop aan de jurk gewerkt. Zevenhonderd uur aan werk, om precies te zijn. De hele video – waarop je aan het einde ook nog een glimp van de trouwdag zelf opvangt – is hieronder te bekijken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding