Neem een kijkje bij Hailey Biebers laatste fitting van haar Off-White bruidsjurk

De pasgetrouwde Hailey Bieber neemt je mee naar het Montage Hotel, waar ze voor de laatste keer haar trouwjurk past.

Het is inmiddels alweer anderhalve maand geleden dat Hailey Bieber (voor de tweede keer) in het huwelijksbootje stapte met Justin Bieber. Het stel trouwde tijdens een religieuze ceremonie in South Carolina in het bijzijn van vrienden en familie. Op de speciale dag droeg het 22-jarige model een kanten bruidsjurk van Off-White, ontworpen door creative director en Haileys goede vriend Virgil Abloh. Hoewel we eerder al beelden te zien kregen van de jurk, neemt Hailey ons nu mee naar haar laatste fitting voor haar grote dag.

Hailey Biebers laatste fitting

In een video van de Amerikaanse Vogue krijgen we een kijkje in het atelier van Off-White in Milaan. De naaisters van Off-White brengen de laatste wijzigingen aan en vertellen over de bijzondere details van de trouwjurk. Zo is de jurk een klassiek ontwerp, maar zijn er typische Off-White-details op aangebracht, zoals de "TILL DEATH DO US PART"-tekst op de sluier en de geborduurde kruisjes met pijltjes op de jurk. Vervolgens zien we Hailey in het Montage Hotel in Los Angeles, waar ze voor de allerlaatste keer haar trouwjurk past. Wanneer de deuren van de pasruimte opengaan, verschijnt Hailey in haar nauwsluitende off-shoulder bruidsjurk gemaakt van kant met lange sluier. Het model lijkt compleet sprakeloos te zijn en kan alleen nog maar lachen.

Keuze voor Abloh

'Vanaf dag één wist ik dat ik Virgil wilde,' vertelt Hailey over haar keuze voor Abloh om haar jurk te ontwerpen. 'Ik wilde geen typische trouwjurkontwerper. Mijn stijl vormt een groot deel van wie ik ben en Virgil hoorde daar van begin af aan bij.' Hoewel Abloh nog nooit eerder een bruidsjurk had ontworpen, aarzelde hij niet om voor Hailey een uitzondering te maken. 'Voor Hailey wilde ik iets wat leuk en jeugdig is, maar tegelijkertijd traditioneel. Ik denk dat het belangrijkste voor haar is om te laten zien wie ze is,' zo vertelt de ontwerper in de video, die je hierboven kunt bekijken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding