Igone de Jongh en Thijs Römer zijn in het geheim getrouwd

Het grote nieuws werd onthuld op de avond dat Igone haar laatste voorstelling danste voor Het Nationale Ballet.

igone-de-jongh-thijs-romer-getrouwd
Alique

Gisteravond was het dan zover: Igone de Jongh danste haar allerlaatste voorstelling bij Het Nationale Ballet. Eind augustus maakte de soliste bekend na 24 jaar afscheid te nemen. Tijdens de bijzondere avond werd niet alleen stilgestaan bij Igone's indrukwekkende carrière (en werd ze onderscheiden met de Frans Banninck Cocqpenning), ook kwam het nieuws naar buiten dat ze in het geheim getrouwd is met haar geliefde, acteur Thijs Römer.

Igone de Jongh en Thijs Römer zijn getrouwd

Na Igone's laatste voorstelling – een uitvoering van Romeo en Julia – voor Het Nationale Ballet betrad de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema het podium om een speech te geven. Tijdens de speech werd duidelijk dat de danseres en haar vriend Thijs Römer in het geheim getrouwd zijn. Zo sprak Halsema de danseres aan als Igone Römer-de Jongh, wat duidelijk wijst op een huwelijk gezien Igone de naam van Römer heeft aangenomen. Volgens een woordvoerder van Het Nationale Ballet vond de bruiloft van Igone en Thijs plaats op zondag 20 oktober. Helaas zijn er (nog) geen verdere details bekend over de trouwdag van het stel. Zo weten we momenteel nog niets over Igone's jurk, de ceremonie en de gasten. Zodra we meer weten, zullen we het uiteraard met je delen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Igone en Thijs leerden elkaar kennen in 2016, waarna de twee al gauw een relatie kregen. Beiden hebben een kind uit vorige relaties; zo is Igone moeder van de 9-jarige Hugo en heeft Thijs een dochter van dezelfde leeftijd met actrice Katja Schuurman: Sammie.

Vertrek bij Het Nationale Ballet

Twee maanden geleden maakte Igone de Jongh bekend te stoppen bij Het Nationale Ballet. Dat deed de danseres door middel van een emotionele post op Instagram. 'Ik vertrek in mijn 24e jaar bij Het Nationale Ballet, het mooiste gezelschap van de wereld,' schreef Igone over haar besluit. 'Het voelt vreemd, maar tegelijkertijd ook goed om te vertrekken op het hoogtepunt. Ik vind het fijn om straks als zelfstandig danseres onafhankelijk invulling te geven aan de laatste jaren van mijn carrière. Ik zal veel collega's – voor en achter de schermen – enorm gaan missen. Dankbaarheid voor alles wat zij voor mij betekend hebben, is een understatement voor wat ik voor ze voel.' De Jongh zet haar carrière als danseres zelfstandig verder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding