Hilary Duff in het geheim getrouwd in een ontwerp van Jenny Packham

En dit zijn de eerste beelden van haar jurk.

Actrice Hilary Duff is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend en singer-songwriter Matthew Koma tijdens een intieme en geheime ceremonie. In de achtertuin van hun huis in Los Angeles besloot het koppel elkaar het jawoord te geven in het bijzijn van familie en vrienden en hun twee kinderen Luca en Banks. Voor de speciale gelegenheid ging de zangeres en actrice gehuld in een custom ivoorwitte jurk van Jenny Packham, waar nu de eerste beelden van zijn vrijgegeven.

Hilary Duff in het geheim getrouwd

Hilary maakte zelf het heugelijke nieuws bekend via een bericht op haar Instagram-account met de simpele tekst 'Dit'. Op de foto zien we Hilary gehuld in het wit met haar gloednieuwe man Matthew Koma, terwijl het paar poseert voor een blauwe auto met daarop de tekst 'Just Married'. Tijdens de intieme bruiloft waren slechts familie en goede vrienden aanwezig, waaronder enkele beroemde gasten, zoals de zus van Hilary, Haylie Duff, en actrice Mandy Moore, wiens echtgenoot Taylor Goldsmith tijdens de receptie speelde.

Jenny Packham-jurk

Hilary Duff ging gehuld in een custom ivoorwitte Jenny Packham-jurk die speciaal voor de zangeres werd gemaakt voor haar grote dag. De jurk bevat een lange sleep, een open rug en is afgewerkt met opvallende schouderdetails en een cape. In een video van Vogue.com wordt een kijkje achter de schermen gegeven van de laatste fitting van Hilary's jurk, vlak voor haar grote dag.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zo krijgen we te zien dat Jenny Packham op de jurk de initialen van het paar borduurde, net zoals de trouwdatum en de namen van hun veertien maanden oude dochter Banks en haar zoon Luca. Ook werd er speciaal voor Hilary's dochtertje een ontwerp gemaakt van hetzelfde materiaal als de trouwjurk. Bij haar ontwerp droeg de zangeres en actrice een haarband van Jennifer Behr en hakken van Jimmy Choo. Jenny Packham is tevens een van de favoriete ontwerpers van bekende royals. Zo dragen Kate Middleton en Meghan Markle regelmatig de creaties van de ontwerpster naar menig event.

Hilary-Duff-geheim-getrouwd-Matthew Koma-jenny-packham-jurk
Hilary Duff en Matthew Koma
Michael KovacGetty Images

Tweede huwelijk Hilary Duff

De newlyweds begonnen ongeveer drie jaar geleden met daten, na Duffs scheiding met hockeyspeler Mike Comrie, met wie ze zoon Luca kreeg en acht jaar lang getrouwd was. Duff en Koma leerden elkaar kennen door eerdere samenwerkingen aan albums van de zangeres, waaronder haar vijfde album Breathe In. Breathe Out. Het koppel verwelkomde dochter Banks een jaar geleden en kondigde hun verloving afgelopen mei aan via Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding