Zoë Kravitz deelt de eerste beelden van haar trouwjurk en zomerbruiloft in Parijs

Het mag dan een half jaar geleden zijn, voor trouwfoto's is het nooit te laat.

zoe-kravitz-eerste-beelden-bruiloft
Stefanie KeenanGetty Images

Het mag dan een half jaar geleden zijn dat Zoë Kravitz in het huwelijksbootje stapte met acteur Karl Glusman, te laat voor trouwfoto's is het nooit. De twee zeiden elkaar het jawoord op 29 juni 2019 tijdens een intieme ceremonie in Parijs. De Big Little Lies-actrice werd toentertijd nog gezien in een witte fietslegging als onderdeel van haar trouwgarderobe, maar daar bleef het ook bij. Nu deelt Kravitz de eerste beelden van haar zomerbruiloft, inclusief foto's van haar bruidsjurk.

De bruiloft van Zoë Kravitz en Karl Glusman

De enige beelden die we van Zoë Kravitz en Karl Glusmans bruiloft hebben, zijn foto's van het rehearsal dinner op de vrijdag voor het huwelijk in het Parijse restaurant Lapérouse. Toen werd het stel op straat gefotografeerd, en werden er uiteindelijk foto's vrijgegeven van de activiteiten binnen de deuren. Op zaterdag 29 juni 2019 trouwde het stel in een achttiende eeuwse villa in de Franse hoofdstad, eigendom van Zoë's vader Lenny Kravitz. Het werd een intieme ceremonie met vrienden en familie, met onder anderen Zoë's moeder Lisa Bonet en man Jason Momoa, vader Lenny Kravitz, goede vriendin Alicia Keys en haar Big Little Lies-collega's Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern en Shailene Woodley.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bruidsjurk

Op Instagram deelt de actrice nu de eerste beelden van haar bruiloft, met daarbij de simpele caption '29 juni 2019'. De beelden tonen niet alleen de grote momenten van de ceremonie (zoals dé kus), ook krijgen we een glimp van alle aanwezige gasten en krijgen we een goed beeld van Zoë's bruidsjurk. De actrice droeg een witte sproojesachtige jurk met ballonrok van Alexander Wang, die veel wegheeft van een prinsessenjurk. Ze maakte haar trouwlook af met witte hakken en diadeem met strik. De "gehaakte" jurk met kralen van het rehearsal dinner was een ontwerp van de New Yorkse ontwerper Danielle Frankel.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zoë en Karl

De 31-jarige Zoë ontmoette de 32-jarige Amerikaanse acteur Glusman in 2016 via een gemeenschappelijke vriend. Het stel maakte in oktober 2018 hun verloving bekend door een foto te delen van Zoë's verlovingsring. Het stel trouwde in mei 2019 al voor de wet, maar een maand later maakten ze hun huwelijk officieel door een trouwfeest te geven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding