Even wegdromen: op deze locatie vier je een ultieme droombruiloft

Omdat wegdromen altijd fijn is: ontdek welke locatie volgens Vogue de ultieme setting is voor jouw droombruiloft.

karin rom trouwjurk en dk dennis kneepkens floral design gefotografeerd door maryn haertel
Maryn Haertel

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met het Amstel Hotel.

Ondanks dat er momenteel nog weinig te vieren valt, is niets leuker dan wegdromen van een sprookjesbruiloft. Hopelijk is het einde in zicht. Tot die tijd gebruik je deze periode nuttig door je bruiloft alvast te plannen. Het is niet alleen een goede besteding van je lockdown, maar het geeft je ook iets om naar uit te kijken. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan heeft Vogue alvast één grote aanrader voor je trouwlocatie.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Droomlocatie voor jouw bruiloft

Je bruiloft wordt een van de belangrijkste dagen in je leven en daar hoort - uiteraard - een waanzinnige trouwlocatie bij. Aangezien corona nog wel even onder ons blijft, is het verstandig om deze speciale dag in Nederland organiseren. Gelukkig hebben wij al een droomlocatie in de hoofdstad gevonden die de glamour van een destination wedding biedt.

Ieder die ooit op de kades van de Amstel heeft gelopen, kent het prestigieuze en imponerende gebouw van het Amstel Hotel. Van royals en filmsterren zoals Audrey Hepburn tot rocklegendes zoals de Rolling Stones; de waslijst van beroemde gasten is oneindig. Goed nieuws: het Amstel Hotel is nu beschikbaar als trouwlocatie en jij kan het jawoord geven in de zalen van dit iconische hotel.

Hollandse schoonheid

Het Amstel Hotel bevindt zich in hartje Amsterdam, maar weet tegelijkertijd ook een wereldlijke sfeer in huis te halen. Het interieur is gedecoreerd met parels van over de hele wereld: van de fijnste stoffen uit Tel Aviv tot heerlijk geurende bloemen uit Colombia. Zo genieten jij en je gasten niet alleen van het uitzicht op de Amsterdamse grachten, maar ook van schoonheden uit alle hoeken van de wereld.

Om je alvast te inspireren heeft het Amstel hotel couturier Karin Rom en floral designers Dennis Kneepkens en Mick Stubbe ingeschakeld voor een dromerige fotoshoot. Zet die beelden maar vast op je moodboard.

Trouw op het privéterras met uitzicht op de Amstel of dans de avond weg in de iconische Spiegelzaal. Wat je wensen ook zijn, het Amstel Hotel zorgt voor een unieke ervaring die je nooit zult vergeten. Ben je net als ons ervan overtuigd dat dit hotel de ultieme setting is voor jouw droombruiloft? Prik dan zo snel mogelijk een datum en boek hier jouw luxe trouwarrangement.

Credits
Concept & creative direction: DK - Dennis Kneepkens & Karin Rom
Fashion Design: Karin Rom
Floral Design: DK - Dennis Kneepkens
Locatie: Amstel Hotel
Fotografie: Maryn Haertel
Film: Anna Menzelinceva
Model: Marthe Wiggers of VDM Models
MUAH: Corine Hamel
Juwelier: Lyppens Amsterdam

   Shop Vogue's Beauty Favorites

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder
   Meer van Wedding