Geef elkaar dit voorjaar het ja-woord in de Amsterdamse Gashouder 'Wedding Pop-Up'

Time to tie the knot, maar dan wel in de Westergas.

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie? Zoek niet verder. Je kunt dit voorjaar namelijk trouwen in de Amsterdamse Gashouder. En als dat al niet waanzinnig genoeg is, wordt ook nog eens alles voor je geregeld. Trek die jurk aan, breng jezelf naar de Gashouder en geef het ja-woord op een van de tofste plekken van Amsterdam. Klinkt goed toch?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Trouwen in de Gashouder

Van Fashion Week-evenementen tot grote feesten en festivals, ze vinden plaats in de Gashouder in Amsterdam. Niet voor niets, want de Gashouder, of de Westergas, is een unieke locatie. Het bijna vijftien meter hoge plafond en de industriële architectuur geven de zaal een rauwe magie. En hoe gaaf als je daar zou kunnen trouwen? De Gashouder en professioneel weddingplanner en styliste Myrthe Nijboer (van Myrthe Regelt Het) bieden nu de kans om tussen 29 mei en 6 juni te trouwen in de Gashouder Wedding Pop-Up. De pop-up is zo gecreëerd dat zowel de ceremonie als de borrel in de Gashouder kunnen plaatsvinden. Twee vliegen in één klap dus.

westergas wedding pop up
Westergas Wedding Pop-Up
Angela Bloemsaat

Volledig verzorgde bruiloft

Naast een coole trouwlocatie, wordt ook nog eens alles voor je geregeld. Perfect als je daar geen zin in hebt dus. Van de weddingplanner en de fotograaf tot de styling en de catering: alles is verzorgd. Maak je dus niet druk over de kleuren en maten van je bloemen, welk personeel je moet regelen en waar je die überhaupt vandaan moet halen, drank en champagne of welk eten je moet kiezen. Werkelijk alle trouwstress word je uit handen genomen. Op basis van jouw persoonlijke smaak gaat het Gashouder weddingteam dit voor jou bedenken en organiseren. Kies dus alleen je jurk uit, dertig mensen die je erbij wil hebben, ontspan, en tie the knot.

De Gashouder Wedding Pop-Up is beschikbaar vanaf 4250 euro (kosten voor een trouwambtenaar zijn niet inbegrepen). Je kunt je aanmelden via deze link.

Shop Vogue's Wedding FavoritesThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding