De Royal Wedding Guest List: alle beroemde gasten

Alle celebrities, van Angelina Jolie tot George en Amal Clooney, die arriveren bij Windsor Castle.

image
Getty Images

Beroemde gasten druppelen binnen bij St. George Chapel van Windsor Castle, de locatie van de huwelijksceremonie van Meghan Markle en prins Harry. Van Oprah Winfrey tot Serena Williams en George en Amal Clooney, zie de arrivals van alle beroemde gasten van de royal wedding in de gallery hieronder.

image
Getty Images
Abigail Spencer en Priyanka Chopra

Beste vriendin van Meghan, Priyanka Chopra, draagt een lila, op maat gemaakt pak van Vivienne Westwood. Links van haar actrice en Meghans Suits-collega Abigail Spencer.

1 van 15
image
Getty Images
Serena Williams en Alexias Ohanian

Serena Williams arriveert met man Alexias Ohanian. De goede vriendin van Meghan draagt een lichtroze jurk van Versace met juwelen van Bulgari.

2 van 15
image
Getty Images
Carey Mulligan

Actrice Carey Mulligan verschijnt in een semi-transparante bloemenjurk van Erdem bij de kerk voor het koninklijk huwelijk, met haar man Marcus Mumford.

3 van 15
image
Getty Images
Julia Carey en James Corden

Comedian James Corden en vrouw Julia Carey arriveren bij St. George Chapel bij Windsor Castle.

4 van 15
image
Getty Images
Amal en George Clooney

George en Amal Clooney maken een verpletterende indruk bij hun entrée bij St. George's Chapel. Naast een opvallende hoed in Britse stijl, draagt Amal Clooney een jurk van Stella McCartney.

5 van 15
image
Getty Images
Victoria en David Beckham

Victoria en David Beckham verschijnen hand in hand in Windsor, voor het huwelijk van de prins en zijn Meghan Markle

6 van 15
image
Getty Images
Pippa Middleton

De zwangere Pippa Middleton (34), zus van Kate Middleton, ziet eruit om door een ringetje te halen tijdens de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry. Middleton droeg een zijden jurk The Fold genaamd Hepburn met plisé rok. Haar man James Matthews droeg een morning suit en het ingepakte huwelijkscadeau.

7 van 15
image
Getty Images
Oprah Winfrey

Talkshow koningin Oprah Winfrey arriveert bij Windsor Castle in een babyroze ensemble van Stella McCartney en hoed met struisvogelveren.

8 van 15
image
Getty Images
Nacho Figueras en Delfina Blaquier

Argentijnse polo-speler Nacho Figueras met zijn vrouw, fotograaf en voormalig model, Delfina Blaquier. Nacho en prins Harry zijn goed bevriend, ze spelen vaak polo-wedstrijden met of tegen elkaar, en werken samen voor het goede doel.

9 van 15
image
Getty Images
Idris Elba

Britse Golden Globe-winnende acteur Idris Elba arriveert bij St. George's Chapel, met zijn verloofde Sabrina Dhowre. Hamlin gaat gekleed in Gucci. Op de achtergrond zien we Oprah Winfrey in haar Stella McCartney jurk.

10 van 15
image
Getty Images
James Blunt en Sofia Wellesley

Muzikant James Blunt arriveert samen met zijn Sofia Wellesley bij St. George Chapel. De singer-songwriter zal naar verluidt gaan optreden tijdens de feestelijke receptie in de avond.

11 van 15
image
Getty Images
Chelsy Davy

Het was nog even de vraag of de exen van Prins Harry op zijn grote dag zouden verschijnen, maar hier is dan Chelsy Davy. Ze draagt een jurk van Alaïa

12 van 15
image
Getty Images
Charles Spencer en vrouw Karen

De broer van wijlen Diana Spencer en oom van prins Harry, Charles Spencer, arriveert met zijn vrouw Karen.

13 van 15
image
Getty Images
Cressida Bonas

Prins Harry's ex-vriendin Cressida Bonas arriveert bij Windsor Castle in een jurk met Aztekprint en pompondetails van Eponine London, tevens een favoriet merk van Kate Middleton.

14 van 15
image
Getty Images
Carole Middleton en Michael Middleton

De ouders van Kate Middleton, Carole Middleton en Michael Middleton arriveren bij Windsor Castle. Carole draagt een jurk van Catherine Walker.

15 van 15
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle