Dit zijn de top 7 trends van de Bridal Lente/Zomer 2018 week in New York

Deze zeven trends zagen we tijdens de lente 2018 Bridal shows in New York.

trends-bridal-lente-zomer-2020
Getty Images

Begin dit jaar vonden de Bridal Lente/Zomer 2018 shows plaats in New York. Ontwerpers van over de hele wereld kwamen hier samen om hun nieuwste collecties te tonen. Van Jenny Packman (de favoriet van Kate Middleton) tot Oscar de la Renta’s experimentele ontwerpersduo Fernando Garcia en Laura Kim. Zij creëerden van sweetheart jurken tot creaties voorzien van tule, kant en opvallende glitters. Hieronder vind je de zeven beste trends die iedere bride to-be vast niet wil missen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Zwart
Vera Wang Bridal Lente/Zomer 2018

We zijn gewend aan pastelkleuren zoals poederroze, mokka en lavendel maar het is zeldzaam dat er zwart in een bruidsjurk voorkomt. Tot nu. Vera Wang koos voor een asymmetrische look die ze afmaakte met grote zwarte bloemen, terwijl Marchesa en Carolina Herrera zwarte linten om de tailles knoopten.

2 Juwelen
Reem Acra Bridal Lente/Zomer 2018

Een van de hoogtepunten van de New Yorkse Bridal Week was de show van Reem Acra bij Tiffany & Co. De ontwerpers stuurden hier modellen de catwalk op gehuld in jurken overladen met kristallen en parels geïnspireerd op het erfgoed van de befaamde juwelier. Ook Monique Lhuillier en Lela Rose verwerkten juwelen in diens bruidsjurken.

3 Capes
Elie Saab Bridal Lente/Zomer 2018

Waar vorig jaar vrij veel 'naakt' werden geshowd tijdens de New Yorkse Bridal Week, zagen we dit jaar dat alles op een heel subtiele wijze werd bedekt. Bijvoorbeeld in de vorm van een cape, zoals gezien bij Elie Saab en Monique Lhuillier.

4 Prints
Reem Acra Bridal Lente/Zomer 2018

Sommige Lente/Zomer 2018 jurken lijken niet eens trouwjurken. Naeem Khan, Houghton en Reem Acra lieten kleurrijke creaties zien die waren voorzien van prints en borduursels. Met zo’n jurk ben je ervan verzekerd dat je op je grote dag in het middelpunt van de belangstelling zult staan.

5 Sluiers
Elie Saab Bridal Lente/Zomer 2018

Dit seizoen mag de sluier groots en dramatisch. Zo zagen we ‘m bij Viktor & Rolf bedekt met zijden bloemen, bij Ellie Saab met kleine, geborduurde bloemen en Marchesa’s tulle sluier was extra lang. Soms is more is more.

6 Pakken
Lela Rose Bridal Lente/Zomer 2018

Een aantal jaar geleden bestond een pak voor een bruid tijdens een trouwerij vaak uit croptop met rok combinaties. Nu lijkt het erop of alles kan op dit gebied. Zo zagen we bij Oscar de la Renta een comfortabel ivoorkleurig pak en Carolina Herrera ontwierp een trui met tulle rok. Viktor & Rolf had zelfs een aantal jumpsuits in de collectie.

7 XL-baljurk
Viktor & Rolf Bridal Lente/Zomer 2018

De grote, voluminieuze baljurk is terug van weggeweest. Die van Viktor & Rolf is voorzien van geplooide tulle, Vera Wang creëerde een bolling op de rug en Oscar de la Renta kortte de jurk onder wat in voor een extra speels effect.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding