Deze celebrity bruiloften staan ons dit jaar te wachten

Het belooft een veelbesproken trouwseizoen te worden in Hollywood.

Katy Perry en Orlando Bloom
Getty Images

Met de Royal Wedding als hoogtepunt van 2018 wordt het wat betreft celebrity bruiloften niet veel grootser dit jaar. Toch wandelen er aardig wat bekende stellen naar het altaar in 2019, en belooft het een veelbesproken trouwseizoen te worden. De volgende stellen hebben hun verloving al aangekondigd en laten dit jaar – althans, als alles volgens plan gaat – de trouwbellen nog rinkelen.

Sophie Turner en Joe Jonas
Getty Images
1 van 6
Sophie Turner en Joe Jonas

Na de traditionele bruiloft van Priyanka Chopra and Nick Jonas in India is het in 2019 de beurt aan zijn oudere broer Joe Jonas, die in oktober 2017 zijn vriendin Sophie Turner ten huwelijk vroeg. Hun droombruiloft zal plaatsvinden in de zomer in Frankrijk, zo werd duidelijk nadat de uitnodiging van de bruiloft uitlekte via de Instagrampagina van Turners lifestyle coach Mike Bayer – maar uiteraard snel weer werd verwijderd.

Katy Perry en Orlando Bloom
Getty Images
2 van 6
Katy Perry en Orlando Bloom

In 2017 leek het sprookje van Katy Perry en Orlando Bloom éven voorbij, maar sinds een Oud en Nieuw-feestje in 2018 in Japan zijn de twee weer samen. In februari onthulde het stel hun verloving via Instagram met een foto van hartjesballonnen en de verlovingsring in de vorm van een bloem. De woorden 'Full Bloom' in het bijschrift spraken voor zich. Later bleek dat Orlando op Valentijnsdag op zijn knieën was gegaan. Althans, waarschijnlijk niet letterlijk want de twee zaten op dat moment in een helikopter. Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend.

Zoë Kravitz en Karl Glusman
Getty Images
3 van 6
Zoë Kravitz en Karl Glusman

Zoë Kravitz en Karl Glusman verloofden zich in het geheim, en onthulden het heugelijk nieuws pas maanden later in een interview met RollingStone magazine. De dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonet bleek toen de verlovingsring – bestaande uit witgoud met drie verschillende stenen – al maanden te dragen, maar niemand die het had opgemerkt. De verloving ging er, net zoals de onthulling ervan, stilletjes aan toe. Gulsman ging namelijk 'gewoon' in de woonkamer op zijn knieën. 'Ik droeg een joggingbroek', onthulde Kravitz later. 'Ik was zelfs een beetje dronken.' Of het stel hun bruiloft ook buiten de publiciteit gaat houden, is nog onduidelijk.

Hailey en Justin Bieber
Getty Images
4 van 6
Hailey en Justin Bieber

Op 10 juli vorig jaar maakten Justin Bieber en Hailey Baldwin – die inmiddels al Hailey Bieber heet, nadat de twee in 2018 al voor de wet trouwden – hun verloving bekend. Het is nog onduidelijk wanneer de 'echte' bruiloft gaat plaatsvinden. Zo zou de grote dag onlangs weer zijn uitgesteld, omdat Justin mentaal een beetje in de knoop zou zitten. Updates zijn er vooralsnog niet, maar aangezien de trouwdatum oorspronkelijk in februari gepland stond, vermoeden we dat het dit jaar nog wel gaat gebeuren. Alles weten over hun grote dag? Hier lees je alle ins en outs.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez
Getty Images
5 van 6
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Het verlovingsnieuws van Jennifer Lopez en Alex Rodriguez is nog maar pril: ruim een week geleden kondigde de zangeres het grote nieuws aan. Op Instagram plaatste ze een foto van een gigantische diamanten ring om haar linkerhand, gevolgd door foto's van de verloving enkele dagen later, waarop te zien is hoe Alex op zijn knieën ging. De trouwdatum is nog niet onthuld, maar Ellen DeGeneres heeft wel al aangeboden om bruidsmeisje te zijn. Dus dat belooft wat.

Jennifer Lawrence
Getty Images
6 van 6
Jennifer Lawrence en Cooke Maroney

Alles rondom de bruiloft van Jennifer Lawrence en haar tot voor kort vrijwel onbekende vriend Cooke Maroney is nogal vaag. Zo hield het stel de verloving geheim totdat ze het bijna wel moesten bevestigen omdat de media erachter was gekomen dankzij de knoest van een verlovingsring om haar vinger, hebben ze zelf nog niet gereageerd op het nieuws (dat lieten Lawrence haar management doen) en weten we überhaupt vrij weinig over de bruidegom in spé, op zijn beroep (hij heeft een eigen kunstgalerij in New York) na. Als Dior-muze hopen wij in ieder geval op een custom weddingdress van het Franse modehuis.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Wedding