Vogue Nederland lanceert allereerste Wedding issue

Voor alle bruiden in spé of gewoon voor alle 'lovers of love' is hier het eerste Wedding issue van Vogue Nederland.

vogue-nederland-wedding-issue
Jose Villa/JPGetty Images

Vogue Nederland heeft zojuist haar eerste Wedding issue gelanceerd! Neem een kijkje in Vogue's nieuwste koffietafelboek, met prachtige reportages van bijzondere bruiloften, ontroerende momenten en intieme momenten vastgelegd in trouwalbums van vijfentwintig bruiden en grooms. Te beginnen met de voorbereidingen, waarna de indrukwekkende ceremonies volgen, net als het jawoord en de meest legendarische feesten. Voor alle bruiden in spé of gewoon voor - zoals influencer Chiara Ferragni het mooi verwoordt - alle lovers of love is hier Vogue's Love & Wedding issue.

Vogue Love&Wedding ligt vanaf 16 april in de winkel en is hier online te bestellen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Love & Wedding issue
Veil, Text, Book cover, Bride, Bridal veil, Font, Wedding dress, Bridal accessory,
Getty Images

Actrice Priyanka Chopra siert de cover van de allereerste Vogue Love & Wedding issue, waarin we het verloop van de Grote Dag volgen. Te beginnen met de voorbereidingen, waar de bruiden nog even in bad liggen of in de make-up gaan − hun laatste momenten als single. We zijn bij de meest fantastische ceremonies, waarvoor de aanstaanden elk met hun eigen helikopter aan komen vliegen (Pelayo Díaz en Andy McDougall). En waarna het pasgetrouwde koppel na het jawoord in de oceaan springt (Ally Hilfiger en Steve Hash). We schuiven aan bij lunches en speeches en dansen tot het ochtendgloren op de meest fashionable feesten. Kijk mee.

2 Getting ready
White, Footwear, Dress, Shoe, Textile, Feather,
Alice Mahran

De dag is eindelijk aangebroken, de gasten druppelen binnen, de ringen liggen klaar, nu alleen de jurk nog... en jij. Krijg een intieme blik in een aantal laatste momenten als single. Ook vertelt weddingplanner Lotte alles over gooiboeketten en apart slapen voor de Grote Dag.

3 Ceremony
Photograph, Ceremony, Wedding dress, Wedding, Event, Bride, Dress, Bridal clothing, Yellow, Wedding reception,
Alice Mahran

Het moment is daar. Iedereen wacht. Nu alleen nog maar naar het altaar lopen en 'ja' zeggen. Vogue was bij twaalf magische ceremonies. Zo arriveerden Pelayo en Andy elk in een eigen helicopter en sprong Ally Hilfiger na het jawoord met haar kersverse echtgenoot de oceaan in. En zo zijn er veel manieren om te trouwen.

4 Oui, je le veux
Atmospheric phenomenon, Sky, Hill, Highland, Hill station, Rural area, Tree, Landscape, Photography, Castle,
Castelnau des Fieumarcon

Trouwen tussen het graan en de zonnebloemen in Frankrijk? Mais oui! Op een heuveltop in de Gascogne ligt Castelnau des Fieumarcon. Beroepsdromer Frédéric Coustols kocht het vervallen gehucht eind jaren zeventig, restaureerde het en verhuurt het nu voor bruiloften en andere feesten. De ultieme venue voor een droomhuwelijk.

5 Celebrate
Bride, Photograph, Wedding dress, Gown, Romance, Dress, Bridal veil, Bridal clothing, Wedding, Bridal accessory,
Joseph Willis

De bruiloft van Lisa Marie Origliasso, de helft van de Australische popsensatie The Veronicas, en acteur Logan Huffman was alles behalve conventioneel. Er was een hoogpriesteres en een Hindi-gebed, een inheemse ceremonie en een jurk geïnspireerd op die van Wallis Simpson.

6 Party
Photograph, Black, Monochrome, Black-and-white, Ceremony, Monochrome photography, Event, Wedding, Dress, Wedding dress,
TBS crew SRL / David Bastiano

Intiem en eenvoudig of groots en spetterend, zoals influencer Chiara Ferragni en haar Fedez. Je bent hoe dan ook de belle van het bal. Bekijk hier beelden van de meest memorabele trouwfeesten.

7 Honeymoon
Sky, Town, City, Sea, Roof, Human settlement, Architecture, Horizon, Tourism, Dome,
Brenda van Leeuwen

Vergeet exotische verre bestemmingen. De beste honeymoon is een roadtrip door Italië. Meer dan je grote liefde naast je en een lijstje met idyllische do-not-disturb-adressen in het dashboardkastje heb je niet nodig. De reis van jullie leven stippel je samen uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding