Even wegdromen: dit zijn de beste adressen voor jouw bruiloftsaankleding

Zeg maar hallo tegen je droombruiloft.

Liefde, geluk, genot: de drie woorden die een bruiloft omschrijven. En hoewel er door alle coronamaatregelen helaas nog niet heel veel te vieren valt, is er niets mis met een beetje wegdromen en vooruitkijken. En, met die extra vrije tijd of loze avonduren na de avondklok kun je je tijd prima alvast in de planning voor je droombruiloft steken. Dan ben je niet alleen lekker op tijd begonnen, maar heb je ook iets om naar uit te kijken: een win-win.

De perfecte bruiloftsaankleding

Je trouwdag is waarschijnlijk een van de belangrijkste dagen in je leven, en die verdient dus wel wat extra aandacht. Naast een oogverblindende trouwjurk, eten waarvan het water in je mond loopt, en natuurlijk een man of vrouw om bij weg te zwijmelen (en mee te trouwen), is de aankleding van jouw bruiloft minstens zo belangrijk. Bloemen, ballonnen, slingers, lampjes, glitter en glamour kunnen dan ook niet ontbreken op die perfecte dag. Om jouw bruiloft tot het ultieme sprookje te maken selecteert Vogue de beste adressen en stylisten voor jouw bruiloftsaankleding.

De 10 beste adressen voor jouw bruiloftsstyling

Advertentie - Lees hieronder verder
1 ByDorine

ByDorine verzorgt met liefde de styling en organisatie van jouw bruiloft, feest of diner. Altijd al gedroomd van een romantische vintage bruiloft, of juist voorkeur voor een buiten bruiloft midden in de natuur? Dorine maakt je droom werkelijkheid. Van de aankleding van de ceremonie of diner tot aan een complete styling over de hele dag. Je vindt meer informatie op haar website.

2 LM Flower Fashion

LM FLower Fashion is dé pro in bloemenstyling voor jouw bruiloft. Van de grootste imposante boeketten tot subtiele tafelaankleding, ze regelen het voor je. Neem vooral een kijkje op hun Instagram.

3 Basma Weddings

Basma Weddings is gespecialiseerd in bruiloftsstyling voor verschillende culturen: van Nederlands tot Indiaas en Marokkaans. Ze werken dan ook niet alleen in Nederland, maar vliegen ook naar het buitenland om bruiloften aan te kleden. Lees meer op de Basma Weddings website.

4 Mimi Wedding & Events

Het team van Mimi Events is gespecialiseerd in het leveren van decors, bloemen, designconcepten en event planning. Het team bestaat dan ook uit verschillende wedding en event stylisten, planners en designers. Met oog voor detail noemen ze zichzelf romantici, die vinden dat elk moment een gelegenheid van stijl, creativiteit en liefde moet zijn. Check de website.

5 The Bridal Blush

The Bridal Blush is gespecialiseerd in romantische bruiloften met een edgy touch. Het team bestaat uit weddingplanners, stylistes, bloemistes met een voorliefde voor romantische kleuren, velvet, trends, maar ook oog voor persoonlijkheid. Uitbundig of juist minimalistisch, it’s all good. Lees verder op de website.

6 Brisked

Brisked doet niet alleen styling voor bruiloften, maar verzorgt ook verhuur van meubels en decoraties en heeft een webshop met handgemaakte producten. En niet geheel oninteressant: Brisked verzorgt de aankleding van bruiloften van de Nederlandse Married At First Sight. Take a look op de website.

7 Blooming-Style

Blooming-Style laat je bruiloft tot bloei komen. Een echte belevenis is wat zij teweeg willen brengen. Ze ontwerpen, stylen en doen inrichting op events; op een frisse wijze. Ze benadrukken dat ze een verrassende sfeer en beleving willen creëren, met gevoel voor detail en met eigen, unieke attributen. Check de Instagram om weg te zwijmelen of lees verder op de website.

8 What a Wonderful Wedding

Ga je liever zelf aan het werk? Dan moet je bij What a Wonderful Wedding zijn. Bij deze handige webshop bestel je al jouw perfecte bruiloft decoratie (en eten) en krijg je alles thuis, of op trouwlocatie bezorgd. Van ballonnen en slingers tot lichtjes, gastenboekjes en andere decoratie: je vindt het bij What a Wonderful Wedding.

9 BEST DAY EVER

Van simpele thuisbruiloften tot internationale bruiloften in het buitenland, van het ontwerpen van de naamkaartjes tot een gehele styling van de trouwlocatie: BEST DAY EVER is er voor jou. Ook een leuk weetje: BEST DAY EVER probeert materialen te hergebruiken. Ze zijn dus niet alleen goed voor het bruidspaar, maar ook voor de wereld. Check de website hier.

10 Art Decor Love

Art Decor Love of eigenlijk Magdalena, maakt van jouw dromen werkelijkheid. Magdalena is een gepassioneerde stylist en concept creator. 'Art Decor Love staat voor unieke, tailored bruiloften met veel aandacht voor details. Mijn aanpak is heel persoonlijk en inclusief. Wat ik erg belangrijk vind is dat mijn klanten mij hun mooiste dag kunnen toevertrouwen,' aldus Magdalena. Kijk verder op de website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wedding