dua-lipa-gaat-voor-hollywood-glam-tijdens-de-golden-globes-281274
©Getty Images

Dua Lipa heeft dit keer geen diamonds under her eyes. De zangeres, die genomineerd was voor Original Song voor Dance the Night uit de Barbie-film, liep over de rode loper in een custom Schiaparelli-jurk met bijpassende sensationele juwelen. Bekijk de look van Dua Lipa tijdens de Golden Globes 2024 hier.

Dua Lipa tijdens de Golden Globes 2024

Dua greep voor de awardshow in de kluis van Tiffany & Co. en koos een kransachtige ketting uit het archief uit 1962. Het sieraad is ingelegd met ovaal en peer geslepen gele beryl, topaas kwarts en rondgeslepen diamanten in goud en platina, met twee grote briolette geslepen stenen aan het uiteinde. Ze voegde er een ring aan toe, ook van Tiffany’s – een grote gele saffier omringd door een halo van diamanten.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De uitbundige juwelen zorgden voor een look met een Hollywood-gevoel. De zangeres droeg een op maat gemaakte jurk van zwart fluweel en zijde met een zeemeerminsilhouet en een bustier-top en kanten rug, ontworpen door Daniel Roseberry. En wellicht was het silhouet een knipoog naar haar Barbie-personage? Het gouden en diamanten botmotief op de jurk bracht de warme tinten van de ketting en de ring naar voren. Lorenzo Posocco verzorgde de styling. Hij maakte haar look af met schoenen van Jimmy Choo.

Primeur

Dua Lipa is de eerste beroemdheid die het halssnoer draagt sinds het werd aangekocht door Tiffany & Co. Een identiek halssnoer werd echter in juni 2023 op een veiling verkocht voor 189.000 dollar. Dit was ver boven de schatting van Christie’s van 40.000-60.000 dollar.

dua lipa golden globes 2024 Schiaparelli tiffany & co.
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.