je-garderobe-en-interieur-lenteklaar-maken-dan-wil-je-deze-pop-ups-en-archive-sales-bezoeken-295173
©Moise

Af en toe heb je van die pop-upwinkels die je absoluut had willen bezoeken, maar net hebt gemist. Om je die baalmomenten te besparen, gaan wij voor je op onderzoek uit; we houden deze shortlist met de leukste mode-, beauty-, lifestyle- en designpop-ups van het moment regelmatig bij. Van de beste (vintage) archive sales tot pop-ups van onze favoriete merken: in deze lijst vind je tijdelijke plekken waar je gegarandeerd geïnspireerd raakt en/of de mooiste parels scoort.

De leukste pop-upwinkels

Er vinden de aankomende tijd een aantal toffe evenementen en sales plaats die je niet wil missen – zeker rondom Koningsdag. Dit zijn onze favoriete pop-upwinkels, -events en -sales van het moment.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Margreeth Olsthoorn archive sale

Wie houdt van Belgische en Japanse mode wil deze sale niet missen. In het koningsdagweekend, van 26 t/m 28 april, organiseert modeboetiek Margreeth Olsthoorn een exclusieve archive sale. Zoals je van Olsthoorn gewend bent, vind je tijdens de archive sale de mooiste modeparels van merken als Comme des Garçons, Maison Margiela, Yohi Yamamoto en A.F. Vandevorst – maar dan dus voor lagere prijzen. Een absolute win-win als je het ons vraagt.

Margreeth Olsthoorn archive sale, 26 t/m 28 april, Wilhelminakade 52-54, Rotterdam

Moise archive sale op Koningsdag

Een van de mooiste boetieks van Amsterdam houdt elk jaar op Koningsdag een archive sale – zo ook dit jaar. Verwacht items van Nederlandse merken als Wandler en KASSL Editions, maar ook ontwerpen van Toteme en Lemaire, voor kleinere prijzen. De sale begint om 09.00 uur en is cash only. Bring your own bag en shop away.

Moise archive sale, 27 april vanaf 09.00 uur, Ceintuurbaan 111, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MOISE (@moisestore)

Pop-up van Fatboy

Fatboy heeft de deuren van zijn allereerste pop-up in Nederland geopend. Gevestigd op de Utrechtsestraat in Amsterdam, stap je binnen in een ware Fatboy-speeltuin waar design en plezier hand in hand gaan. Vanaf 27 maart tot media juni kun je hier terecht voor Fatboys binnen- en buitenassortiment. De collectie bevat daardoor talloze items; van hun bekende zitzakken tot hangmatten, parasols, kussens en verlichting.

Fatboy pop-up, 27 maart tot midden juni, Utrechtsestraat 30, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fatboy the Original (@fatboy_original)