penelope-cruz-luidt-de-lente-in-met-nieuwe-highlights-245455
©AP

Het mag dan nog koud zijn buiten, maar Penélope Cruz brengt de warmte met een frisse set highlights. De brunette onthulde de nieuwe look tijdens de Chanel herfst/winter 2023-show op de laatste dag van Paris Fashion Week. Hiermee laat de actrice zien dat ze klaar is voor de lente.

Penélope Cruz met highlights

We zagen de Vicky Cristina Barcelona-actrice voor het laatst in februari op de rode loper bij de Goya Awards 2023 in haar geboorteland Spanje, met supergladde lokken in een chocoladetint en met een dikke pony. De actrice lijkt de pony nu uit te groeien en draagt een zijscheiding in haar haar. De kleur van haar kapsel is opgelicht met karamelkleurige highlights.

Cruz liet haar nieuwe look het woord doen en koos voor een natuurlijke make-uplook: een subtiele eyeliner langs de onderste wimperlijn, een beetje glans op de oogleden en wat likken mascara. Haar make-uplook maakte ze af met een lichtroze lip. Uiteraard was Penélope voor de show van top tot teen gekleed in Chanel.

Front row 

Tijdens de show nam Penélope Cruz plaats naast Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco en haar tweede echtgenoot Stefano Casiraghi. Beide vrouwen zijn ambassadeurs voor Chanel én liepen allebei eerder mee in een modeshow van het Franse modehuis. Zo ging Casiraghi te paard tijdens de Haute Couture-show van lente/zomer 2022 en liep Penélope Cruz mee in de afscheidsshow van Karl Lagerfeld.

©Getty Images
Charlotte Casiraghi penelope cruz chanel
©Jerome Dominé/ABACAPRESS.COM

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.