jennifer-lawrence-beantwoordt-vogues-73-questions-222310

Midgetgolf in de regen, anyone? Dat is wat Oscarwinnende actrice Jennifer Lawrence doet op haar vrije dagen, als je het beantwoorden van de beroemde 73 questions van Vogue tenminste als een vrije dag beschouwt. (Ze ontwikkelde deze passie nadat ze jaloers werd op haar man, galeriehouder Cooke Maroney, toen hij buiten begon te golfen in het begin van de pandemie).

‘73 questions’ met Jennifer Lawrence

Hoewel een storm nadert, neemt Lawrence toch de tijd om grote en kleine vragen te beantwoorden over alles, van de recente geboorte van haar eerste kind tot die ene essential die ze altijd in haar trailer bewaart. (Spoiler alert: het is een kamerjas.)

Terwijl Lawrence haar minigolfspel perfectioneert, vertelt ze over haar eerste Oscars afterparty (“Oh ja, ik moest overgeven”) en haalt ze herinneringen op aan de goede tijden die ze had op de set toen ze met Josh Hutcherson en Liam Hemsworth aan het filmen was voor de Hunger Games. Ze hoopt in de toekomst nog te werken met regisseurs als Ari Astor en de gebroeders Coen, maar ze staat ook open voor het idee om zelf te regisseren. De actrice die Lawrence het meest bewondert? Dat is Meryl Streep. En tot slot heeft de ster nog een heerlijk celebrityverhaal voor je in petto (iets met Robert De Niro en een bruiloft), maar dat moet je zelf maar horen.

Bekijk hieronder de video waarin Jennifer Lawrence Vogue’s 73 questions beantwoordt.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.