net-als-vroeger-david-en-victoria-beckham-dragen-matching-denim-outfits-251381
©Getty Images

‘Ik kleedde me als eerste aan FYI!!!’ Dit schrijft Victoria Beckham bij een foto die ze op haar Instagram deelt. Op het eerste gezicht lijkt de foto rechtstreeks uit de jaren negentig, maar hij is toch echt van nu. De look in kwestie? David en Victoria Beckham zijn gekleed in matching denim looks.

David en Victoria Beckham

Victoria is op de foto gekleed in een nette ‘Canadese tuxedo’ (een licht denim overhemd en stonewashed spijkerbroek). Naast haar staat David, die eigenlijk exact dezelfde outfit draagt. Ja, de Beckhams lijken te zijn teruggekeerd naar hun oude twinning-gewoonte, in een dubbele double denim.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Vorige week vierde Victoria haar 49e verjaardag. De witte Réalisation Par ‘Christy’ mini-jurk die ze toen droeg terwijl ze zowel haar man als een cocktail vasthield had een Posh Spice throwback-gevoel. Misschien heeft VB ook nostalgische gevoelens voor de rode loper-uitjes van haar en David in de jaren negentig, waarbij ze bijpassend motorcrossleer, gebleekte Diesel-denim en wit satijnen Versace droegen. ‘Ik dacht dat deze dagen voorbij waren’, schrijft Victoria bij de foto.

david en victoria beckham
©Getty Images

Matching looks

Ook in de jaren negentig en 00, voor het sociale mediatijdperk, leken beroemde koppels te vechten voor de titel #couplegoals. Denk aan Britney en Justin, Gwyneth en Brad, P. en Diddy en J-Lo. Maar niets was meer een match made in heaven dan de gecoördineerde, met bloemen versierde paarse looks van David en Victoria tijdens hun extravagante huwelijksreceptie in Luttrellstown Castle in Dublin.

Nóg iets dat de twee matchte in de jaren negentig? Hun korte (pixie-)kapsel. Misschien wordt dat de volgende stap voor Posh.

David en Victoria Beckham in matching denim looks
©Instagram @victoriabeckham

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.