dit-is-het-stijlgeheim-van-gigi-hadid-voor-een-comfortabele-en-stijlvolle-outfit-234068
©ANP

“Ik ga jullie laten zien hoe ik van een cozy look een stijlvolle look maak”, vertelt Gigi Hadid op de set in een volledige kasjmieren Guest in Residence-look voor de nieuwste aflevering van Vogue’s 7 Days, 7 Looks. Het supermodel slash moeder slash ondernemer legt in de video uit hoe ze haar go to-outfits creëert. Daarnaast verklapt ze haar ultieme stijlgeheimen en onthult ze haar favoriete items. Of het nu backstage is tijdens fashion week, of tijdens een wandeling met dochter Kai: alle looks van Gigi hebben comfort hoog op de prioriteitenlijst staan.

Gigi Hadid in ‘7 Days, 7 Looks’

In de video zien we Hadid vaak in comfortabele outfits: van wijde broeken en zachte breisels tot grote jassen en wollen leggings. Het supermodel stelt dat ze graag veel dezelfde dingen draagt. Zo zijn een paar vintage Prada-laarzen favoriet, net als haar kleurrijke sieraden. Qua accessoires mixt ze het liefst verschillende stijlen, van kleine merken als Susan Alexandra tot juweliers als Jacquie Aiche. Haar go to-look tijdens fashion week? Een gebreid sweater vest en een relaxte jeans. “Als ik Anna (Wintour, red.) tegenkom, denkt ze tenminste niet dat ik er slecht bijloop”, lacht het model.

Als Gigi geen items leent uit de garderobe van zus Bella – zoals een zonnebril van Chrome Hearts – zorgt ze er altijd voor dat ze zelf een funky element aan haar outfit toevoegt. Want, zo vertelt het model, op die manier voelt ze zich gelijk zichzelf. Bekijk hieronder de zeven verschillende outfits van Gigi Hadid, die je gegarandeerd een aantal stylingtrucs voor je eigen garderobe bijbrengt.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.