de-leukste-pop-upwinkels-en-events-van-het-moment-die-je-wil-bezoeken-273648
©Nationale Opera en Ballet

Af en toe heb je van die pop-upwinkels die je absoluut had willen bezoeken, maar net hebt gemist. Om je die baalmomenten te besparen, gaan wij voor je op onderzoek uit; we houden deze shortlist met de leukste mode- en designpop-ups van het moment regelmatig bij. Van gloednieuwe luxe pop-upwinkels in de Bijenkorf tot een exclusieve pop-up van unieke interieurmerken van het moment: in deze lijst vind je tijdelijke plekken waar je gegarandeerd de mooiste parels scoort en geïnspireerd raakt.

De leukste pop-upwinkels en events 

Er vinden aankomende weken onder meer veel toffe evenementen en sales plaats die je niet wil missen. Dit zijn onze favoriete pop-upwinkels en- events van het moment.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Somers & Schoute pop-up

Wanneer interieur, mode, kunst en design samenkomt, is dat wat ons betreft de gouden combinatie. Het online Nederlandse interieur- en kunstplatform Somers & Schoute organiseert een offline pop-up in Amsterdam, samen met onder meer Salon Heleen Hulsmann, Salle Privée en Gloobles. Dat betekent de mooiste vintage interieur ontwerpen, pre-loved mode en unieke design-objecten voor in huis. De opening van de sale vindt plaats op donderdag 9 november, van 18.00 tot 21.00 uur. Daarna is de pop-up nog vanaf vrijdag tot en met zondag te bezoeken, van 10.00 tot 18.00 uur.

Somers & Schoute pop-up, 9 t/m 12 november, Prinsengracht 493, Amsterdam 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Somers & Schoute (@somersschoute)

Kostuumverkoop Nationale Opera & Ballet

Een unieke kans voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de prachtige kostuums op het podium van Nationale Opera & Ballet: op 25 en 26 november organiseert het instituut een speciale kostuumverkoop met meer dan tienduizend items uit circa zestig verschillende producties. Verwacht verfijnd handwerk uit eigen ateliers, gedragen door beroemde artiesten. Het aanbod reikt van leren jassen en denim blouses tot extravagante galajurken en pakken. Naast kostuums worden er ook voor de eerste keer hoeden, schoenen en stoffen op rol verkocht. De prijzen? Die variëren van 1 tot 450 euro.

De kostuumverkoop vindt plaats in het decoratelier van Nationaler Opera & Ballet in Amsterdam-Zuidoost en bestaat uit meerdere verkoopsessies: drie op zaterdag 25 november en twee op zondag 26 november. Per tijdvak worden er nieuwe kostuums aan het verkoopaanbod toegevoegd. Tickets kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar vanaf 2 november om 12.00 uur. De opbrengst gaat naar de digitalisering van de totale kostuum-, kap- en grime-opslag.

Kaarten verkrijgbaar via Nationale Opera & Ballet, 25 en 26 november, Decoratelier Nationale Opera & Ballet, Amsterdam

Power Talks van Kérastase en #SheDIDIT

Ooit van de confidence gap gehoord? Dat is het verschil tussen mannen en vrouwen wat betreft hoe zelfverzekerd zij zich voelen (één op de twee vrouwen voelt zich minder zelfverzekerd dan mannen). Om deze confidence gap te dichten, sloegen haarverzorgingsmerk Kérastase en NGO #SheDIDIT de handen ineen. Samen zetten ze mentorships op door én voor vrouwen, omgedoopt tot Power Talks, en daar kun jij bij zijn. De ‘Confident in Money: Managing your Money Mindset’ sessie vindt plaats op 16 november en de laatste sessie, ‘Confident in Your Purpose: Building a Life you Love’, op 14 december.

Aanmelden via kerastase.nl of shedidit.be, 14 en 16 november

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kérastase (@kerastase_official)

Luxe modepop-ups bij de Bijenkorf Maastricht

De quirky stijl van Gucci, de stijlvolle streetwear van Louis Vuitton en de vrouwelijke fierceness van Saint Laurent. De stijl van deze merken kun je slechts op enkele plekken in ons land ervaren. Maar daar komt verandering in. Vanaf nu is het mogelijk je onder te dompelen in de wereld van high-end modelabels in het zuiden van ons land. De Bijenkorf opent namelijk drie pop-ups in hun filiaal in Maastricht – en die wil je zien.

Pop-ups Louis Vuitton, Saint Laurent en Gucci – De Bijenkorf Maastricht, Achter Het Vleeshuis 26, Maastricht

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Bijenkorf (@debijenkorf)