je-garderobe-en-interieur-lenteklaar-maken-dan-wil-je-deze-pop-ups-bezoeken-293640
©Los Feliz

Af en toe heb je van die pop-upwinkels die je absoluut had willen bezoeken, maar net hebt gemist. Om je die baalmomenten te besparen, gaan wij voor je op onderzoek uit; we houden deze shortlist met de leukste mode-, beauty-, lifestyle- en designpop-ups van het moment regelmatig bij. Van de beste (vintage) archive sales tot pop-ups van onze favoriete merken: in deze lijst vind je tijdelijke plekken waar je gegarandeerd geïnspireerd raakt en/of de mooiste parels scoort.

De leukste pop-upwinkels

Er vinden de aankomende tijd een aantal toffe evenementen en sales plaats die je niet wilt missen. Dit zijn onze favoriete pop-upwinkels en -events van het moment.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Vintage mode bij de Los Feliz x Carmen pop-up

Een van de populairste vintagewinkels van Barcelona, waar je gegarandeerd de mooiste vintage items vindt, komt voor een weekend naar Nederland; Nadia Pepe van Los Feliz brengt haar unieke collectie met items uit de jaren tachtig en negentig naar Carmen in Amsterdam. Denk aan iconische stukken van Kenzo, Moschino, Jean Paul Gaultier en meer. Plus unieke badmode en accessoires die perfect zijn voor nieuwe zomerse outfits. Dit wil je niet missen.

Los Feliz x Carmen pop-up, 19 tot 22 april, 11.00 uur – 18.00 uur, Keizersgracht 600, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Los Féliz (@losfelizshop2)

Vintage modepop-up van Just Waldo

Just Waldo, een Belgische vintagewinkel uit Gent, staat bekend om zijn unieke collectie van high-end vintage designerstukken. Denk aan de mooiste vintage-items van merken als Valentino, Gucci en Prada. Met maandelijkse reizen naar Italië om stuk voor stuk parels te selecteren, bieden ze een tijdloze collectie aan waardoor je gemakkelijk de mooiste vintage parels vindt. De pop-up is tevens het moment waarop hun eigen upcycled collectie wordt gelanceerd, exclusief tijdens de pop-up verkrijgbaar.

Just Waldo pop-up, 8 tot 14 April, Gerard Doustraat 76, Amsterdam

Pop-up van Fatboy

Fatboy heeft de deuren van zijn allereerste pop-up in Nederland geopend. Gevestigd op de Utrechtsestraat in Amsterdam, stap je binnen in een ware Fatboy-speeltuin waar design en plezier hand in hand gaan. Vanaf 27 maart tot media juni kun je hier terecht voor Fatboys binnen- en buitenassortiment. De collectie bevat daardoor talloze items; van hun bekende zitzakken tot hangmatten, parasols, kussens en verlichting.

Fatboy pop-up, 27 maart tot midden juni, Utrechtsestraat 30, Amsterdam

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fatboy the Original (@fatboy_original)