de-leukste-mode-en-design-pop-ups-en-festivals-van-het-moment-die-je-wil-bezoeken-255372
©Palais

Af en toe heb je van die pop-up winkels die je absoluut wilde bezoeken, maar net hebt gemist. Daarom presenteren wij je deze lijst met de leukste mode, vintage, interieur en design pop-ups. Tijdelijke plekken waar je gegarandeerd de mooiste parels vandaan haalt. Van luxe pop-up boutiques in de Bijenkorf tot bijzondere festivals die om mode en design draaien. Dit zijn onze favoriete pop-ups van het moment.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De leukste pop-up winkels

Van mode tot interieur en van Amsterdam tot Rotterdam en Gent. We verzamelden de leukste pop-ups die absoluut een bezoek waard zijn voordat ze weer weg zijn. You’re welcome.

Palais x Lovely Lane pop-up 

Zaterdag 27 en zondag 28 mei opent – op een van de meest pittoreske plekken van Amsterdam – Palais x Lovely Lane een pop-up winkel. Hier krijg je exclusief toegang tot de nieuwste outdoorcollectie van Palais in samenwerking met Romy Boomsma. Ook kun je de kledingstukken van Lovely Lane bekijken en shoppen. De pop-up is te vinden op een speciaal ingerichte Lovely Lane Boutique Boat midden in Amsterdam, perfect met dit warme weer. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Vogue en voor de nieuwsbrief van Palais maak je kans op early access-tickets tot de Palais x Lovely Lane pop-up shop, korting op de collectie en een gratis goodie bij aankopen. Like de post op het Instagramaccount van Vogue en laat een comment achter om mee te doen.

Palais x Lovely Lane Pop-Up, 27 & 28 mei tussen 12 en 16 uur (met early access om 11 uur), Plantage Muidergracht 202, Amsterdam

Westfield Good Festival

Van 18 tot en en met 29 mei organiseert Westfield Mall of The Netherlands het Westfield Good Festival. Doel is je inspireren bewuster met kleding en shopgedrag om te gaan als je niet zo goed weet waar te beginnen. Tijdens het evenement word je als bezoeker uitgenodigd deel te nemen aan speciale acties en workshops. Van circulair kopen tot koken met organische producten en alles wat daartussen ligt. De workshops worden op een laagdrempelige manier gegeven om zo meer te weten te komen over een verantwoordere manier van consumeren.

Westfield Good Festival, 18 t/m 29 mei – Westfield Mall of The Netherlands, Heuvelweg 1, Leidschendam. 

De Bijenkorf Maastricht 

De quirky stijl van Gucci, de stijlvolle streetwear van Louis Vuitton en de vrouwelijke fierceness van Saint Laurent: de stijl van deze merken kan slechts op enkele plekken in ons land worden ervaren. Maar daar komt verandering in. Vanaf nu is het mogelijk je onder te dompelen in de wereld van high-end modelabels in het zuiden van ons land. De Bijenkorf opent namelijk drie pop-ups in hun filiaal in Maastricht – en die wil je even zien.

Pop-ups Louis Vuitton, Saint Laurent en Gucci, open tot eind oktober – De Bijenkorf Maastricht, Achter Het Vleeshuis 26, Maastricht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door De Bijenkorf (@debijenkorf)

Fashion + Design Festival Arnhem 2023

In modestad Arnhem vindt jaarlijks – in juni– de Nederlandse modemaand plaats. Arnhemse ontwerpers, culturele instellingen, ondernemers én evenementen laten zien wat ze in huis hebben, met de nadruk op maatschappelijke ontwikkelingen. Als bezoeker kan je je laten inspireren door de creatieve rijkdom die Arnhem kent op het gebied van mode en design. Thema van het festival is dit jaar buiten de lijntjeswaarmee wordt laten zien dat juist buiten de gebaande paden wandelen, dé manier is om nieuwe ontwerpen te bedenken.

Fashion + Design Festival Arnhem, 2 t/m 10 juni – verschillende adressen Arnhem.