vacature-alert-vogue-nederland-zoekt-per-midden-januari-een-online-redactiestagiair-275113
©Phil Oh

Vogue Nederland is vanaf midden januari 2024 op zoek naar een allround online redactiestagiair (M/V/X) die het team komt versterken. Adem jij mode, ben je een goede schrijver én harde werker en klaar om de wereld van Vogue in te duiken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Online redactiestagiair bij Vogue

Als allround online redactiestagiair bij Vogue Nederland maak je onderdeel uit van de Vogue.nl-redactie en ondersteun je het team op alle vlaken. Zo help je mee met het schrijven van artikelen (van nieuwsberichten tot achtergrondverhalen en interviews), maar ook met het bijhouden van onze social mediakanalen (Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok en YouTube). Je toont initiatief, bent secuur en een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Je komt te werken in een creatief, kundig en energiek Vogue-team, wat onderdeel is van uitgeverij Mood for Magazines.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Praktische informatie

Jij:

  • bent vanaf midden januari fulltime (40 uur per week) beschikbaar voor een periode van minimaal vijf maanden.
  • hebt een HBO of WO werk- en denkniveau.
  • doet een opleiding in communicatie/journalistiek/creative business/digitale media/mode.
  • hebt een goed gevoel voor tekst en beeld.
  • schrijft foutloos Nederlands en hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift.
  • kunt overweg met CMS-systemen, social media (van Meta Business tot TikTok) en Photoshop. Ervaring met video is een pre.
  • toont initiatief, bent secuur en een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.
  • hebt een stressbestendig karakter.
  • moet ingeschreven staan bij een hogeschool of universiteit.

Vogue Nederland biedt jou een stageplek op ons kantoor in Naarden (met een verhuizing naar Hilversum in het verschiet), een marktconforme stagevergoeding en een stage waar er ruimte is voor jouw creatieve inbreng.

Ben jij een hands-on, enthousiaste en leergierige student en lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van het Vogue-team? Solliciteer nu en mail je motivatie, cv en eventueel je portfolio voor 1 december 2023 naar lisa.goudsmit@vogue.nl onder vermelding van ‘Online redactiestagiair Vogue Nederland’. Zonder motivatiebrief en cv wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.