calvin-klein-geeft-mensen-wat-ze-willen-met-jeremy-allen-white-in-de-nieuwe-campagne-281136
©Courtesy of Calvin Klein

Nu het jaar net begonnen is werd het tijd dat een of andere beroemdheid het internet zou opzwepen met een flinke dosis wellust en opwinding. Op donderdag ging die eer naar de ster van The Bear: Jeremy Allen White kleedde zich uit tot zijn boxers voor een shoot van Calvin Klein.

Jeremy Allen White voor Calvin Klein

Ik heb altijd geweten dat JAW (sexy afkorting trouwens) belachelijk knap was. Als in een man wiens profiel op een Romeinse munt is geëtst. Maar ik wist niet dat hij een opgevijzelde Griekse god was onder zijn vieze witte T-shirt en koksschort. (Nee, ik heb The Iron Claw niet gezien.) Ik besteed niet te veel tijd aan het opsommen van de esthetisch aantrekkelijke fysieke kenmerken van White, want (1) zoals ik al zei, het is 2024. En (2) zijn buikspieren spreken behoorlijk voor zich.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Daarnaast laat de Calvin Klein-campagne een absolute overvloed aan wellust zien op sociale media. “Prima, we kopen alles wat te koop is”, schreef iemand in de reacties op Instagram, terwijl een ander opmerkte: “Waar moet ik de rekening naartoe sturen voor de telefoon die ik net heb laten vallen?” Persoonlijk sta ik achter diegene die zich afvraagt waar de navel van White is.

Campagneklaar 

Ik denk natuurlijk niet dat je per se zo belachelijk gebouwd moet zijn om sexy te zijn. Het bewonderen van zo’n perfect gevormd lichaam voelt een beetje als wandelen in een buurt waar je de huizen niet kunt betalen of shoppen bij Dior. In een interview met GQ merkte White op dat hij zijn lichaam campagneklaar had gemaakt met de gebruikelijke routines: “Rennen, touwtjespringen en gymnastiekoefeningen. En ik heb veel vis gegeten.”

Hoewel ik van plan ben om mijn yoga-oefeningen te blijven doen (ook wel een dutje op de vloer genoemd) en mijn vis gebakken te blijven eten in het nieuwe jaar, wens ik White het allerbeste met zijn legendarische hotness.