vogue-friends-maken-kennis-met-deze-gloednieuwe-geur-een-waar-feest-voor-alle-zintuigen-291094

Lifestylemerk Jo Malone London is een begrip. Je kent het van de unieke geuren en luxeproducten voor bad, lichaam en huis. Het nieuwste parfum is onlangs feestelijk ‘gedoopt’ en verschillende dierbare Vogue- friends waren erbij. Zij maakten kennis met Red Hibiscus Cologne Intense en dineerden met ingrediënten uit de gloednieuwe geur. De reacties? Die waren laaiend enthousiast.

Sprankelende lancering met Vogue-friends

Vogue-friends vierden afgelopen week de sprankelende lancering van de nieuwste geur van Jo Malone London. Het verfijnde evenement, met onder andere een bijzonder menu dat werd samengesteld door Safi+ Helder. Deze culinaire kunstenaars zorgden voor een private dining-ervaring op hoog niveau dat perfect aansloot bij de beleving van de nieuwe geur. Het was voor Vogue-friends een onvergetelijke avond vol verwennerij op het gebied van smaak, reuk en geur.

Gloednieuwe, unieke en gendervrije geur

Hoogtepunt van de avond was natuurlijk de onthulling van Jo Malone Londons nieuwste meesterwerk: Red Hibiscus, horende bij Jo Malone Londons Cologne Intense-collectie. Een tijdloze en moderne toevoeging.

Het parfum kent topnoten van gember, mandarijn, zwarte kardemom en de expressieve rode hibiscusbloem in het hart, begeleid met jasmijn, ylang-ylang, zwarte orchidee en waterlelie. Het parfum ontwikkelt zich op de huid tot een warme en sensuele basis van vanille, wierook en amber, waardoor een onweerstaanbare en onvergetelijke geur achterblijft. Een die perfect is voor iedereen die houdt van een unieke en gendervrije geur. Benieuwd naar de beelden van de avond? Die bekijk je hieronder.

Max Zara Sterck
©Max Zara Sterck
VOGUExJOMALONE-0962

Bezoek jomalone.eu om deze gloednieuwe geur, vanaf 132 euro voor 50 milliliter, te bestellen.