op-zoek-naar-een-heat-protecting-spray-die-je-haar-beschermt-kijk-dan-eens-bij-dit-merk-299995

We weten allemaal dat het elke dag wassen, föhnen en stylen van je haar op den duur zijn tol kan eisen. Het belang van de juiste producten is daarom van belang. In de wereld van de haarverzorging is er een new kid on the block, namelijk een luxe heat protecting spray die ervoor zorgt dat jij je haar op de best mogelijke manier kunt beschermen tijdens het stylen.

Heat protecting spray

Het is geen geheim dat hitte je haar kan beschadigen. Gelukkig kun je met de juiste spray je lokken beschermen tegen de schadelijke effecten van stylingtools. Deze sprays vormen namelijk een schild om je haar, waardoor het bestand is tegen hoge temperaturen. Zo blijft je coupe er fris, gezond en glanzend uitzien. Kortom, of je je haar nu steilt of föhnt: een effectieve heat protecting spray is een onmisbare stap in je haarverzorgingsroutine.

Als het aankomt op innovatieve producten en een luxe beleving weet Oribe precies wat je wil. Het merk lanceert een gloednieuwe heat protecting spray die je haar beschermt en tegelijkertijd een perfecte, pluisvrije look geeft. Dit allemaal dankzij een aantal ingrediënten waar je U tegen zegt. Zo bevat deze spray Bio-Restorative Complex, dat uit plantcollageen, caffeïne, biotine en niacinamide bestaat. Samen met kokoswater en marine algen extract hertellen en voeden deze ingrediënten het haar, de hoofdhuid en de follikels. Brassica Copolymer olie is het bestanddeel dat een schild vormt om je haar, zodat het beschermd is tegen hete haartools. En macadamia olie maakt het haar zijdezacht en pluisvrij.

Stappenplan

Wil je heat protecting spray effectief gebruiken ongeacht je haartype? Dan komt het volgende stappenplan goed van pas. Ten eerste is een goede voorbereiding key. Zorg ervoor dat je haar schoon en droog is voordat je begint. Heat protecting sprays werken het beste op droog haar, zodat de beschermende formule optimaal kan hechten. Vervolgens kun je de spray aanbrengen. Zorg hierbij dat je de spray op ongeveer 15 tot 20 centimeter afstand van je haar houdt. Spray gelijkmatig over je hele haar, waarbij je de punten en kwetsbare delen extra aandacht geeft. Gebruik een borstel of je vingers om de spray gelijkmatig te verdelen en zorg dat elk deel van je haar bedekt is.

Dan is het tijd om te stylen. Gebruik je stijltang, krultang of föhn zoals gewoonlijk en op de juiste temperatuur. De heat protecting spray beschermt je haar tegen de hoge temperaturen en voorkomt dat het uitdroogt of beschadigt, terwijl het ook een mooie glans en zachtheid behoudt. Tot slot kun je nog een lichte mist van de spray aanbrengen voor extra glans en bescherming gedurende de dag.

De Gold Lust Dry Heat Protection Spray beschermt je haar tot 232 graden en dat doet de spray voor alle haartypes. Daar maak je je haar gegarandeerd blij mee.

De Oribe Gold Lust Dry Heat Protecting Spray van Oribe is verkrijgbaar in 250 milliter voor € 51.