watch-this-dit-luxe-horloge-telt-maar-liefst-398-diamanten-275897

Er hangt magie in de lucht. De magie van december, met rijkelijk versierde etalages met daarin de mooiste looks en accessoires. Kortom, we mogen ons klaarmaken om deze feestdagen wederom te schitteren. En daarvoor hebben wij dé tip.

Tip voor de feestdagen: dit luxe horloge

Een item dat nooit uit de mode raakt en altijd de aandacht trekt? Dat is het horloge. De perfecte combinatie van vorm en functie maakt dat een horloge een essentieel stukje tijdloze verfijning is. Dit herfst- en winterseizoen willen we je inspireren om een wel heel bijzonder en tijdloos ontwerp aan je verlanglijst toe te voegen. Want wat is een beter moment om verfijning te omarmen dan tijdens de feestdagen?

Een verfijnd en klassiek uurwerk kan je look compleet maken, mits het ontwerp echt bij je eigen stijl past. Nu is de keuze reuze, dus daarom bieden we je graag een helpende hand. Zo laten we je graag kennismaken met een horloge dat jouw eigen stijl omarmt en vakmanschap combineert met innovatie: het Big Bang One Click horloge van Hublot.

De keuze is aan jou

Wat dit luxe horloge opmerkelijk maakt, is het verwisselbare ‘One Click’-bandensysteem. Hiermee kun je de band van je horloge snel en eenvoudig verwisselen, zodat je kunt spelen met verschillende looks en stijlen. Met de Big Bang One Click heb je dus de vrijheid om je horloge aan te passen aan je stemming en outfit. En laten we de schitterende diamanten accenten niet vergeten. Daarnaast is het horloge even praktisch als altijd, vanwege de waterdichtheid, het aangeven van de datum en het automatische uurwerk.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om je te inspireren zetten we er een paar op een rij. Zo kun je kiezen uit een kast van 18 karaats goud, 18 karaats witgoud, staal en witstaal, ingelegd met minimaal 47 tot maximaal 398 diamanten. Kortom, een ultra-luxe horloge is het zeker. Daarnaast heb je de vrijheid om een band te kiezen die bij jou past, verkrijgbaar in 33, 39 en 42 millimeter, en gemaakt van leer, rubber en metaal in diverse kleuren.

Op de wishlist

Het horloge is hierdoor niet alleen een tijdwaarnemingsinstrument, maar ook een uiting van persoonlijke stijl. Door zelf makkelijk de band te verwisselen met één simpele klik, is dit horloge, met de vakkundige en prachtige details, een item dat ongetwijfeld bij velen hoog op het verlanglijstje zal staan dit najaar. Want of het nu hoog tijd is om jezelf te verwennen, of iemand van wie je houdt een speciaal cadeau te geven: dit horloge laat iedereen stralen.

Big Bang One Click hublot

Benieuwd naar alle modellen? Je bekijkt ze hier.