pracht-en-parel-sieradenmerk-lanceert-collectie-vol-organische-vormen-en-natuurlijke-elementen-260147

Fluïde vormen en organische ontwerpen domineren de catwalk, rode loper én streetstylelooks van menig mode-icoon. Zeker met de komst van mermaidcore lijken we ons steeds meer naar de gedaantes van moeder natuur te kleden. Zo zien we veel crochet, lovertjes en kleurenpalletten met blauwtinten en hints naar paars of groen. Dit vertaalt zich ook door naar haar, make-up en accessoires. Zo ook bij sieradenmerk Pandora.

Organische schoonheid

Niet alleen mythische zeewezens zijn een inspiratiebron. De natuur in al haar pracht brengt de mooiste ontwerpen tot leven. Sieradenmerk Pandora omarmt de trend en presenteert een gloednieuwe collectie volledig geïnspireerd door organische vormen. De collectie, genaamd Pandora Essence, is ontworpen om de schoonheid van natuurlijke vormen te vieren. Daarbij creëert het merk bij alle 46 ontwerpen een synergie tussen elegantie en eenvoud.

Prachtige parels

De ster van de show is de parel. Stuk voor stuk worden parels vergezeld met natuurlijke metalen. Zo heeft ieder stuk een unieke uitstraling. Frédérique Gouzard, senior vice president bij Pandora: “Pandora Essence benadrukt de schoonheid van de natuurlijke wereld. Een collectie die voor het eerst in de geschiedenis van Pandora meer 14-karaats vergulde stukken bevat dan de kenmerkende sterling zilveren stijlen.”

Om de collectie op eigentijdse manier vast te leggen, nam het merk modefotograaf Amy Troost in de arm. Ze staat bekend om haar dynamische en levendige foto’s. Met als eindresultaat serene en toch expressieve beelden, die de nieuwe collectie op unieke wijze laten zien.

Alledaagse elegantie

Pandora creëerde dus een uitgebreide collectie, met daarin een aantal noemenswaardige stukken. Zo bevat de collectie ear cuffs met organische vormen en parels, die dankzij de veelzijdige silhouetten zorgen voor alledaagse elegantie. Hoogtepunt van de collectie is de gelaagde bandring, die ook een organisch ontwerp heeft.

Tot slot mogen we het parelcollier niet vergeten. Kortom: een uiteenlopende collectie die een prachtige aanvulling is voor ieders privécollectie. De gehele Pandora Essence-collectie is vanaf 29 juni 2023 exclusief in Nederland online en in de winkel verkrijgbaar met prijzen vanaf € 39.