op-zoek-naar-jouw-ideale-parfum-maak-van-deze-houtachtige-bloemengeur-je-signatuur-238108

Als het op parfum aankomt, zijn we verdeeld in twee kampen. Namelijk: de groep geluksvogels die hun ideale match al gevonden heeft, en de groep die nog verwikkeld is in een intense zoektocht. Want dat is het: een zoektocht. Wanneer je eindelijk de juiste geur gevonden hebt, weet je dat instantly. Mocht jij jouw eureka-moment nog niet gehad hebben, dan kan dit parfum zomaar jouw signatuur worden.

Het Parijse erfgoed

Het parfum in kwestie is afkomstig van het Franse modehuis Zadig & Voltaire. Dit luxe doch toegankelijke merk is opgericht door Thierry Gillier, maar geïnspireerd op de filosoof Voltaire. De oprichter bouwde het merk op vanuit drie pijlers: de roerigheid van rock, de vrijheid van kunst en het Parijse erfgoed. Dat leidt niet alleen tot succesvolle modecollecties – je hebt de rock clutch ongetwijfeld op social media voorbij zien komen – maar ook tot een heerlijk parfumassortiment.

Oprichter Thierry Gillier vertelt: “Ik kan mij geen leven zonder geur voorstellen. Ik hou ervan als een parfum een geurspoor achterlaat, een persoonlijkheid toont. Als een chemie tussen jou en iemand anders.”

Parfum

Jouw signatuur parfum

Het parfum – genaamd: THIS IS HER! – is een vrouwelijke, fluweelzachte geur, gehuld in een elegante, witte flacon. Arabische jasmijn voert de boventoon, maar wordt aangevuld met kastanje, vanille en sandelhout. Elke geurnoot is een bevestiging van de chique stijl van het merk – en straks ook die van jou.

Draag je normaal gesproken verschillende geuren op verschillende gelegenheden? Als dit parfum jouw signatuur wordt, wil je gegarandeerd niks anders meer. Je kan het dragen naar kantoor, naar een belangrijke afspraak of naar een etentje in je favoriete restaurant. Waar je ook naartoe gaat, je laat altijd een zacht spoor van jouw eigen signatuur achter.

Matchen met je partner? Dan is THIS IS HIM! het ideale cadeau voor Valentijnsdag – je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Het parfum is beschikbaar in een Douglas-winkel bij jou in de buurt, of op de website