gegarandeerd-glanzende-lokken-deze-zomer-dankzij-deze-innovatieve-haartool-260102

De zomerse temperaturen hebben inmiddels ook Nederland bereikt, dus het wordt tijd om te gaan genieten van de zon. Of je nu het terras op gaat met vrienden, of een dagje aan het strand vertoeft: in deze periode willen we niet alleen paraderen in onze mooiste zomerlooks, maar ook shinen met glanzend haar dat past bij de warme dagen en zwoele nachten. Daarom extra belangrijk om er zo goed mogelijk voor te zorgen.

Glanzende lokken

Dankzij de technologie van de Dyson Airwrap multistyler wordt dit een stuk eenvoudiger. Deze haartool is niet alleen makkelijk in gebruik, hij beschermt óók doordat je geen extreme hitte gebruikt. Aan het stylen met deze tool komt namelijk geen hitte te pas – laten we niet vergeten dat Dyson pionierde in het gebruik van het ‘Coanda’-effect, dat luchtstromen manipuleert. Deze manipulatie van lucht is geïntegreerd in alle opzetstukken: van de krultangen en het opzetstuk voor het temmen van pluizig haar (waarmee je de laatste plukjes kunt wegwerken) tot de borstels. Stuk voor stuk zijn ze voorzien van de nieuwste technologie om haarbeschadiging door extreme hitte tijdens het stylen te voorkomen.

De uv-straling van de zomerse zon kan de keratine in je haar verminderen. Je haar kan hierdoor zwakker en breekbaarder worden. Zo kan dat ook gebeuren bij extreme hitte van haartools. Aangezien zomerhitte dus schadelijk kan zijn voor het haar, is het extra belangrijk om voor een tool te kiezen die intelligente warmtecontrole heeft. Dit is een standaardfunctie op elke Dyson-haartool. Deze controle meet en reguleert de luchttemperatuur meer dan veertig keer per seconde, om het haar te beschermen tegen schade door hoge temperaturen; zo kun je efficiënt je haar stylen in jouw gewenste haarstijl met de verschillende opzetstukken die stuk voor stuk met warme lucht werken, in plaats van extreme hitte. Zo voorkomt de tool dus haarbeschadiging door extreme hitte tijdens het stylen. Uiteraard is het daarnaast te adviseren ook in de zon de juiste haarbescherming te gebruiken.

dyson

Haartool voor de zomer

Creëer deze zomer dus beachy waves geheel in de stijl van Mermaidcore, of volumineuze krullen met de iconische ronde opzetstukken. Deze opzetstukken wikkelen het haar automatisch om zich heen (ook handig: je hoeft ze niet te verwisselen om van richting te veranderen). Wil je liever een volumineuze blowout creëren? Dan is de ronde borstel de juiste keuze. En voor een gladde en gestroomlijnde look zijn de gladmakende borstels de ideale tools. Zo kun je je haar perfect afstemmen op jouw veranderende stijl deze zomer – en natuurlijk ook de rest van het jaar.

Leer meer over hoe de Dyson Airwrap multistyler werkt. En bij aankoop in juli ontvang je nu gratis een reistas voor deze haartool, zodat-ie de hele zomer met je mee kan reizen. Zo ga je hoe dan ook de zwoele zomer stijlvol tegemoet.