victoria-beckhams-anti-zomergarderobe-zit-vol-verrassende-schoenen-259626
©Getty Images

Sinds de warmere dagen is het straatbeeld gevuld met croptops, minirokken en elke denkbare vorm van sandalen. Victoria Beckham lijkt zich echter niets aan te trekken van de gebruikelijke zomergarderobevoorschriften en draagt laarzen in plaats van sandalen en blazers in plaats van het alomtegenwoordige gilet van dit seizoen. Maar als je de top van de mode-industrie hebt bereikt, zijn stijlregels er om gebroken te worden. Dus als Victoria Beckham pantaboots als zomerschoenen wil dragen op een stomende dag in juni in Parijs, wie houdt haar dan tegen?

Dijhoge netlaarzen

Op dinsdag kwam de voormalige Spice Girl en ontwerper uit haar hotel in Parijs lopen met een paar dijhoge netlaarzen van haar gelijknamige label. Als aanvulling op de schoenen koos Beckham voor een lila blazerjurk – look 26 van haar resort 2024-collectie – met niets eronder en een zonnebril met vierkant montuur.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De dag ervoor woonde Beckham de Jacquemus lente/zomer 2024-show in Versailles bij. Daarvoor combineerde ze een oudroze slipdress met een groot bloemendetail aan één kant met krijtachtige, blauwe, dijhoge laarzen, ook weer van haar eigen merk (look 28 van resort 2024).

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

De Jacquemus-look van Victoria Beckham
©Getty Images

De zomerschoenen van Victoria Beckham

We weten dat Victoria Beckham ervan houdt om verwachtingen te tarten als het aankomt op haar outfits, en verrassende en gedurfde zomerschoenen zijn inmiddels een thema in de garderobe van de ontwerper. Vorige week nog, toen de temperaturen in Londen stegen, droeg ze een volledig zwart ensemble bestaande uit een gebreide trui en een paar zwarte pantaboots.

Op Vaderdag spotten we haar in een andere blazerjurk en spandex-combinatie, dit keer met extreme plateauhakken (de torenhoge Buffalo-laarzen van een Spice Girl zijn er niets bij). En in een recente tongue-in-cheek Instagrampost nam mevrouw Beckham een paar rode dijlaarzen met open teen mee naar het zwembad op vakantie, terwijl ze een volledige catwalklook van haar lente/zomer 2023-collectie showde.

De meeste mensen vinden nauwsluitende, beenomhullende laarzen misschien een vreemde keuze bij warm weer, maar Victoria heeft van deze stijl een vast onderdeel van haar collecties gemaakt. Ze is niet van plan om iets kleins als het stijgende kwik in de weg te laten staan om de beste – en toegewijdste – ambassadrice voor haar merk te zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.