harry-styles-zegt-vaarwel-tegen-zijn-buzz-cut-met-een-korte-kuif-286859
©ANP

New hair for Harry! Harry Styles zat afgelopen weekend op de tribune bij een voetbalwedstrijd van de Engelse Premier League in Luton. Hoewel de zanger opging in de menigte en dit keer niet een van zijn uitbundige looks droeg, viel meteen iets op. Harry Styles heeft een nieuw kapsel.

Harry Styles heeft nieuw kapsel

De 30-jarige Grammy-winnaar ging gekleed in een wit overhemd, een gebreide blauwe trui en een zwarte jas. Zijn nieuwe kapsel? Een korte kuif en korte zijkanten.

Zijn lange lokken waren een groot kenmerk voor Styles, maar vorig jaar ging de zanger voor een plotselinge transformatie: toen hij in november een concert van U2 in Las Vegas bezocht, samen met vriendin Taylor Russell, werd hij voor het eerst gespot met een buzz cut. Niet alle fans waren te spreken over de knipbeurt en snapten niet waarom Harry ‘no shave november’ overtrad.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Of Harry Styles zijn fans heeft gehoord of niet, het lijkt erop dat hij zijn haar weer laat groeien. In januari van dit jaar werd hij al gespot tijdens een vakantie op het eiland Anguilla, ook samen met Russell. Op foto’s was hier al te zien dat Styles afscheid had genomen van de tondeuse.

harry styles voetbalwedstrijd
©ANP