worden-emily-ratajkowski-en-harry-styles-het-nieuwe-favoriete-modekoppel-248127
©Getty Images

Wat internet betreft, is het romantische leven van Emily Ratajkowski ‘the gift that keeps on giving’. Sinds haar scheiding met ex-echtgenoot Sebastian Bear-McClard schonk het model en de auteur ons al vele openbare momenten van haar vrijgezelle leven. Zo spotten we haar op de eerste rij van een New York Knicks-wedstrijd met Pete Davidson en kregen we een glimp van hoe ze Valentijnsdag doorbracht met Eric André (lees: naakt). Nu zijn er nieuwe beelden. Op social media gaat een video rond van Emily Ratajkowski die zoenend te zien is met Harry Styles in Tokio.

Emily Ratajkowski en Harry Styles in Tokio

In de video, die dit weekend verscheen, zien we het model en de popster elkaar zoenen terwijl ze leunen tegen een zilveren minibusje in een straat in Tokio. Styles is hier vanwege een recente stop voor zijn wereldtournee. De twee zijn direct herkenbaar dankzij de The North Face-jas (zij) en de knot (hij). Ze lijken zich niet bewust van omringende fietsers en voetgangers, om nog maar te zwijgen van degene die ze op een smartphone aan het filmen was.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

De zoen komt na de break-up van Styles met Olivia Wilde, met wie hij ook samenwerkte aan de film Don’t Worry Darling in 2022. Tijdens deze relatie werd Wilde regelmatig gespot in tourmerchandise van de popster. Kunnen we nu verwachten dat Ratajkowski haar naked dresses inruilt voor Love on Tour-T-shirts?

Modekoppel

Het vooruitzicht dat ze het officieel maken, is zeker verleidelijk voor modefans. We zien het al voor ons, de twee samen op de rode loper: EmRata in een sheer jurk van, laten we zeggen, Versace en Styles shirtloos onder zijn Gucci-pak.

Het is nog te vroeg om te zeggen of deze verrassing slechts een moment van plezier is tussen twee sterren die genieten van hun vrijgezelle leven, of het begin van een langdurige liefdesrelatie. Maar Page Six wees er snel op dat de popster al in 2014 bekende dat hij verliefd was op Ratajkowski. Dit suggereert dat Styles in ieder geval graag wil zien waar dit heen kan gaan. Ondertussen reageerde Julia Fox op Instagram enthousiast op een bericht over de kus van het paar: ‘That’s my girl!’ Ofwel: ook EmRata’s vrienden zijn voor. Dat geldt ook voor Twitter trouwens – en voor ons.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.