emily-ratajkowski-draagt-haar-meest-gewaagde-jurk-tot-nu-toe-227538
©Getty Images

Na modellenwerk tijdens de fashion weeks in Europa, is Emily Ratajkowski weer terug op haar eigen plek. En ze gooit haar haar los. Het model werd tijdens het jubileumfeest van W Magazine gespot in een prachtige visnetjurk.

Emily Ratajkowski feest in New York 

EmRata leek het naar haar zin te hebben tijdens het feest in New York, ter ere van het 50-jarige bestaan van W Magazine. Het model feestte in een met juwelen versierde visnetjurk met roze lingerie eronder. Waar ze meestal gaat voor steil haar, koos Ratajkowski deze keer voor volumineuze waves. De look maakte ze af met opvallende roze oogschaduw.

Emily stond tijdens het feest schouder aan schouder met andere aanwezigen als Karlie Kloss, Anok Yai, Michaela Coel en Christy Turlington. Er werd ook achter de draaitafels gedanst door Harley Viera-Newton en DJ Ross One.

Gedurfde looks

Als het op party dressing aankomt, is EmRata nooit bang om de aandacht te trekken. Neem de gedurfde archive Versace-look die ze eerder dit jaar naar het Met Gala droeg. Die had een ingewikkelde top die volledig uit kralen bestond. Denk ook aan de sculpturale mozaïektop en de strakke zwarte rok met lovertjes (beide van Armani Privé) die ze droeg naar de Oscars after-party van Vanity Fair. Of de leren rok met de gigantische split die ze onlangs droeg tijdens de Bally-show in Milaan. Met Emily kun je altijd rekenen op een spraakmakende look, ongeacht de gelegenheid.

Emily Ratajkowski tijdens feest W Magazine in New York City
©Craig Barritt/Getty Images
Emily Ratajkowski tijdens W Magazine feest in New York
©Dimitrios Kambouris/Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.