emily-ratajkowski-draagt-een-leren-rok-met-de-hoogste-split-die-je-ooit-hebt-gezien-225170
©Getty Images

Tijdens de lente/zomer 2023-presentaties heeft Emily Ratajkowski de aandacht getrokken met haar onverwachte – maar altijd opvallende – verschijningen. Bijvoorbeeld bij de shows van JW Anderson en Nensi Dojaka op London Fashion Week. En door voor Versace in Milaan te lopen, naast Bella Hadid, Rianne van Rompaey en Paris Hilton. Maar haar outfits front row zijn minstens zo opmerkelijk.

Emily Ratajkowski in leren rok met extreem hoge split

Gespot tijdens de Bally-show in Milaan afgelopen weekend (de debuutcollectie van de Amerikaanse ontwerper Rhuigi Villaseñor voor het Italiaanse label), droeg het 31-jarige model een look die op dat moment op de catwalk werd getoond. Het ensemble – look tien van de collectie – bestond uit een witte button-up blouse, een oranje leren maxirok met een onmogelijk hoge dijsplit en zwarte kniehoge leren laarzen.

Met haar leren rok geeft Emily Ratajkowski een sexy draai aan de midi- en maxirokkentrend van dit moment. We zien de stijl niet alleen veel op de catwalk voorbijkomen, ook omarmt het modepubliek op straat massaal de lange rok. Zo zagen we veel midi’s en maxi’s tijdens Milan Fashion Week, bijvoorbeeld bij Bella Hadid (die onlangs maar liefst drie verschillende lange rokken aan de wereld liet zien).

We kunnen altijd rekenen op Ratajkowski om een spraakmakend statement te maken, op óf naast de catwalk.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.