bewijzen-deze-fotos-dat-emily-ratajkowski-en-pete-davidson-nu-officieel-een-koppel-zijn-232544
©Courtesy of NY Knicks/MSG Photos

Is het heet bij de New York Knicks-wedstrijd zondagavond, of wat? Daar lijkt het wel op, want Emily Ratajkowski woonde de basketbalwedstrijd bij naast niemand minder dan haar geruchtmakende beau Pete Davidson. Ratajkowski straalde in haar grote bruine Northface-puffer en een van haar geliefde witte ribtops. Maar EmRata’s kenmerkende stijlmoment was haar jeans in een paar leren kniehoge laarzen met groene slangenprint voor een vleugje polish.

Emily Ratajkowski en Pete Davidson

Waar Ratajkowski een van haar typische casual-chique looks droeg, koos Davidson voor de comfortabele route in het kwadraat. Zo verscheen de New Yorker in een marineblauw trainingspak met knopen en ‘Sinclair’ op de borst. De finishing touch was een enorme zonnebril, die perfect past bij de brutale stijl van de grijnzende komiek.

Hoewel geen van beiden Knicks-artikelen droegen, toonden Emily en Pete toch hun teamgeest. Op een gegeven moment hield Ratajkowski een piepklein Knicks T-shirt vast en zwaaide ermee, waarna ze Davidson lief aankeek. Zullen we haar in de toekomst in een cropped Knicks T-shirt zien? Misschien samen met Davidson? Alleen de tijd én een paparazzifoto zullen het uitwijzen.

Bekijk hieronder de foto’s van Pete en EmRata’s date night.

Emily Ratajkowski en Pete Davidson bij Knicks-wedstrijd
©Courtesy of NY Knicks/MSG Photos
Emily Ratajkowski bij Knicks-wedstrijd
©Courtesy of NY Knicks/MSG Photos

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.