emily-ratajkowski-channelt-jennifer-lopez-met-deze-iconische-laarzen-232357
©Gotham

Deze week verscheen Emily Ratajkowski in de straten van New York, gekleed in een zwarte pufferjas en een blauwe straight jeans. Niet een heel noemenswaardige outfit zou je zeggen, totdat we een blik werpen op de kniehoge laarzen waarin ze haar broek stopte. Het schoeisel in kwestie is een paar leren laarzen van Timberland met veters uit een recente samenwerking met Veneda Carter (momenteel in de winkel voor omgerekend ongeveer 366 euro).

Emily Ratajkowski draagt laarzen van Timberland

De kans is groot dat Ratajkowski’s stilettolaarzen van Timberland je bekend voorkomen. Ze doen namelijk sterk denken aan een paar dat Jennifer Lopez droeg in de videoclip van haar nummer Jenny From the Block uit 2002. Op een bepaald moment in de beroemde muziekvideo (waarin haar toenmalige vriend en huidige man Ben Affleck ook te zien is) loopt Lopez op een paar Timberland x Manolo Blahnik-hakken. Sindsdien is het iconische schoeisel terechtgekomen bij onder andere Kim Kardashian en heeft het geleid tot een volledige samenwerking tussen Rihanna en Manolo Blahnik.

In dit geval zijn Ratajkowski’s Timberland x Veneda Carter-laarzen precies in lijn met haar kenmerkende stijlkeuzes, waaronder het dragen van haar laarzen over haar jeans. Met andere woorden, noem haar vooral Emi from the block.

Jennifer Lopez in een paar laarzen van Timberland
©Youtube
JLo draagt Timberlands in haar muziekvideo voor 'Jenny From The Block'.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.