salma-hayek-herinnert-ons-eraan-dat-het-omarmen-van-je-grijze-haren-erg-chic-is-305405
©Getty Images

Salma Hayek is misschien wel een van de drukste vrouwen in de showbusiness. De ene dag is ze bij een Gucci-diner en de volgende dag verblijdt ze Wimbledon met haar aanwezigheid. Hayek, die zondag de zevende dag van het tennistoernooi bijwoonde met haar man François-Henri Pinault, werd gespot met een oversized zonnebril, rode lippen en Bretonse strepen terwijl ze toekeek vanuit de royal box.

Salma Hayek omarmt grijs haar

De actrice, die altijd chic is, combineerde haar stralende make-uplook met een glamoureuze blow-out die veel glans aan haar licht golvende haar gaf. Maar het opvallendst was misschien wel het grijs in haar lokken, dat dimensie en diepte toevoegde aan de rijke, warme haarkleur die zo kenmerkend is voor Salma Hayek.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Haar zilveren strengen haar zijn geliefd bij haar fans. “Ik hou van haar zilveren haren”, zo luidt een van de comments op Instagram, die veel likes krijgt. Een ander schrijft: “Het grijs maakt haar nog mooier.” En ze hebben gelijk. Met haar 57 jaar zou het vreemd zijn als Hayek niet wat grijstinten zou hebben en het feit dat ze die op evenementen laat zien, maakt haar authentiek en echt.

Grijze haren vieren in plaats van verbergen

Er zijn ook andere beroemdheden die ervoor hebben gekozen om hun grijze haren te omarmen. Of het nu gaat om Sarah Jessica Parker – wiens kleurspecialist de zilver- en wittinten gebruikt om een natuurlijk ogende kleur blond te creëren – of Andie MacDowell, die vertelde hoe ze zich krachtig voelde toen haar haren grijs kleurden: het is nog nooit zo cool geweest om je grijze haren te verwelkomen in plaats van ze constant te verbergen – iets wat, zoals velen zullen beamen, behoorlijk vermoeiend kan zijn. En als ze er zo goed uitzien als die van Hayek, dan is er ook echt geen reden voor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Salma Hayek Pinault (@salmahayek)