lente-zomer-2022-inspiratie-kleurrijke-sieraden-voor-in-je-haar-207179
©Phil Oh

Trendvoorspelling: haarsieraden gaan we steeds meer in het modebeeld zien. Deze street style pics rechtstreeks uit de mode hoofdsteden van de wereld zijn hét bewijs. Vind hier jouw ultieme haarinspiratie voor de zomer.

Dopamine dressing in het haar

Slecht één haarclip gebruiken is niet meer van deze tijd. Verschillende, kleurrijke sieraden voor in je haar zijn de norm. Bewezen is dat het dragen van kleur je vrolijk maakt, dopamine dressing noem je dat. Maar hoe zit dat met het haar? Hier vind je de meest kleurrijke beelden van haardrachten tijdens fashion week 2022. Laat het een inspiratie voor je zijn.

Haarjuwelen
©Phil Oh

Haarringen

Ringen kunnen om je vingers, in je nagels (ja, echt) en in het haar. Zo moet het: eerst buig je ze iets open, gewoon met je vingers, daarna draai of hang je ze in het haar en buig je ze weer dicht. Ze geven ieder kapsel een edgy twist.

Haarjuwelen
©Phil Oh
gekleurde-spelden-haar

Kleurrijke mini-haarclips

Mini-haarclips in alle kleuren van de regenboog alleen voor kinderen? Think again. De 90’s trend komt terug en is dit keer voor iedereen die van kleur houdt. Liever minimalistisch? Natuurlijk zijn ze ook beschikbaar in neutrale kleuren.

Haarjuwelen
©Phil Oh
haar-schelpen-haar

Haarschelpen

Dankzij het modevolk in New York spotten we haarschelpen, ofwel cowrie shells. De sieraden staan geweldig in gevlochten haar en dreads.

Haarjuwelen
©Phil Oh

Een vrolijke scheiding

Praktisch en modieus: met twee haarclips hou je het haar uit je gezicht. Perfect om een middenscheiding mee te maken of het haar gescheiden te houden.

Haarjuwelen
©Phil Oh

More is more

Meervoudige haarclips voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan een anders vrij casual look. Probeer de gelaagde trend ook eens uit. Borstel je haar naar achteren en zet het vast met meerdere clips. Je kunt ook mixen en matchen met kleuren of texturen voor een gedurfde look.