kendall-jenner-is-fan-van-super-overlined-lips-en-lijkt-ineens-een-tweelingzus-van-emily-ratajkowski-212616

Het lijkt erop dat Kendall Jenner haar nieuwe go-to beautylook heeft gevonden. En dan doelen we niet op de gebleekte wenkbrauwen waar het model tijdens het Met Gala mee op de rode loper verscheen – één van dé beautytrends van 2022. Nee, het zijn de super overlined lips waar de jongste Jenner-telg tegenwoordig bij lijkt te zweren.

Super overlined lips

Naast haar gebleekte wenkbrauwen kiest Kendall tijdens het Met Gala ook al voor de uitgesproken lip-look, die ze daarna nog meerdere keren herhaalt. Zo ook tijdens de bruiloft van haar halfzus Kourtney Kardashian afgelopen weekend in Portofino. Make-upartiest Mary Philips, die het weekend in bella Italia de beautylooks van het model verzorgt, deelt een video van één van haar creaties. En jawel, wederom met super – maar echt súperoverlined lips.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Bekijk hieronder de beautylook van Kendall Jenner tijdens het trouwweekend van haar halfzus Kourtney Kardashian in Portofino.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mary Phillips (@maryphillips)

Tweelingzus Emily Ratajkowski?

Dankzij de beautyhack ogen de lippen van het model een flink stuk groter en voller. Mede daarom lijkt Kendall ineens op een tweelingzus van Emily Ratajkowski – or is it just us? Ratajkowski meet zichzelf de look namelijk ook regelmatig aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)