kourtney-kardashian-viert-big-fat-italian-wedding-in-een-dolce-gabbana-korsetjurk-212359

Na een oefenrondje in Las Vegas en trouwen voor de wet in Californië hebben Kourtney Kardashian en Travis Barker hun grote bruiloft gevierd in Portofino, Italië. Een big fat Italian wedding, als we de foto’s mogen geloven.

Kourtney Kardashian trouwt in Dolce & Gabbana

De bruid draagt een one-of-a-kind Dolce & Gabbana Alta Moda korsetjurk van kant en satijn. De jurk is geïnspireerd door Italiaanse lingerie uit de jaren ’60. De look wordt vergezeld met een meterslange sluier. Daarop met de hand geborduurde bloemen, die geïnspireerd zijn door de vele mediterrane tuinen van Portofino. Ook zien we een afbeelding van de Maagd Maria.

De religieuze iconografie, gebaseerd op een van Barkers tatoeages, gaat gepaard met de tekst ‘familie, trouw, respect’. Kourtney maakt haar bruidsjurk af met een paar tule handschoenen en kanten pumps. “Het ontwerpen van mijn jurken met Domenico en Stefano is in alle opzichten een droom die is uitgekomen”, vertelt Kardashian aan Vogue. Barkers zwarte double-breasted pak is ook ontworpen door het Italiaanse modehuis.

Het koppel kiest voor de bekende modefotografe Ellen Von Unwerth om portretten te maken van hun huwelijk.

Kourtney en Travis staan voor het altaar op hun bruiloft
©Ellen Von Unwerth
1/3
Native Share

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

De bruiloft vindt plaats in Villa Olivetta, een huis op het idyllische landgoed van Domenico Dolce en Stefano Gabbana. De woning uit het begin van de eeuw heeft een uitkijktoren met kantelen, terrassen om buiten te eten en een schitterend uitzicht op de kristalheldere Middellandse Zee. Op het heuvelachtige terrein bevinden zich olijf-, eucalyptus- en cipressenbomen, romantische paadjes en hekken gemaakt van natuurlijke geknoopte takken.

En het interieur? Zoals je zou verwachten: een stijlvol, maximalistisch statement. Vogue’s editor-at-large, Hamish Bowles, vergelijkt de esthetiek met “Alice die in het surrealistische Wonderland op de bodem van het konijnenhol valt” als hij het huis in 2005 bezoekt.

Kourtney Kardashian in haar bruidsjurk
©Dolce & Gabbana
2/3
Native Share
Kourtney Kardashians sluier – met een religieus motief geïnspireerd op een van Barkers tatoeages–- tijdens het passen van haar jurk in Milaan.

Aanwezig? Kardashians uitgebreide familie – inclusief zussen Kim, Khloé, Kendall, Kylie, kinderen Mason, Penelope en Reign, evenals moeder Kris. Kim en Kylie’s oudste kinderen, respectievelijk North en Stormi, staan ook op de gastenlijst. Net als Barkers zoon Landon, dochter Alabama en stiefdochter Atiana De La Hoya.

Domenico Dolce legt de laatste hand aan Kourtney Kardashians sluier
©Dolce & Gabbana
3/3
Native Share
Domenico Dolce legt de laatste hand aan Kourtney Kardashians bruidslook.

De bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker is het hoogtepunt van een meerdaagse Dolce Vita affaire. Zo begint het weekend op vrijdag met een welkomstdiner in Ristorante Puny. Gevolgd door een boottocht op zaterdagmiddag.

Weken daarvoor woont het paar een laatste pasbeurt bij in het Dolce & Gabbana atelier in Milaan. Hier passen ze hun custom looks terwijl Domenico Dolce toekijkt.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.