kourtney-kardashian-deelt-fotos-van-haar-officiele-bruiloft-met-travis-barker-211823
©Getty Images

Na een oefenrondje in Las Vegas zijn Kourtney Kardashian en Travis Barker wettelijk getrouwd. Op Instagram delen Barker en Kardashian allebei een reeks foto’s van hun intieme bruiloft in Santa Barbara, Californië. Daarbij gebruiken ze dezelfde caption om het grote moment te beschrijven: ‘Tot de dood ons scheidt’.

De bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Voor de huwelijksceremonie draagt de Poosh-oprichter een witte mini-jurk van Dolce & Gabbana, naaldhakken en een sluier, terwijl de Blink 182-drummer helemaal in het zwart is. Hun getaway auto? Een cabriolet, versierd met blikjes en een bordje met daarop ‘Just Married‘.

De gastenlijst voor de speciale gelegenheid is intiem, met onder anderen Kardashians grootmoeder, Mary Jo Campbell, evenals Barkers vader Randy. Het koppel heeft nog niet bevestigd of een groter feest aan de orde is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Het kustgebied van Midden-Californië is een speciale plek voor het stel. Zo verloofden de twee zich in oktober 2021 op het strand van Montecito. Het is dus meer dan logisch dat Kardashian en Barker elkaar op deze bijzondere trouwlocatie ook het jawoord willen geven.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.