adele-start-haar-vegas-shows-als-de-ultieme-schiaparelli-showgirl-231904
©Getty Images

Dit weekend trapte Adele haar vijf maanden durende verblijf in Las Vegas af in The Colosseum at Caesars Palace. De zangeres had oorspronkelijk in januari moeten beginnen aan haar shows, maar stelde haar eerste optreden nog een dag voor de première uit. De reden? Ze was er gewoon nog niet klaar voor. Maar het uitstel was het wachten zeker waard: Adele zong haar hits op een podium compleet met dramatische vuur- en regeneffecten, terwijl ze een spectaculaire look droeg van Schiaparelli.

Adele in Schiaparelli

Adele is de laatste tijd vaak te zien in ontwerpen van Daniel Roseberry voor Schiaparelli. De look die ze afgelopen weekend debuteerde op het podium in Las Vegas speelde in op haar kenmerkende glamoureuze Old Hollywood-stijl. Zo verscheen de Britse zangeres in een zwarte, zijde-velours kolomjurk met een bateau-halslijn. Om haar middel zat een satijnen sjerp, vastgemaakt met een gouden gesp en versierd met pavé kristallen.

Zoals zoveel van Adele’s winnende podiumlooks, was het een moderne showgirloutfit die gewoonweg een podium vereist. En met nog vijf maanden aan shows voor de boeg, is het te hopen dat er nog veel meer custom creaties van het modehuis worden onthuld. Hoe dan ook heeft Adele duidelijk al een sterke start gemaakt.

Adele in een look van Schiaparelli
©Getty Images
Adele in een look van Schiaparelli
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.