adele-geeft-een-stijlvolle-twist-aan-zomerse-vakantiestijl-217272
©ANP

Zangeres Adele en haar vriend Rich Paul genieten momenteel van een heerlijke vakantie op Sardinië. De ster werd dinsdag gespot aan boord van een chique jacht om bezienswaardigheden te bekijken en te genieten van de Italiaanse zon. Geen standaard zomerjurk voor Adele, maar in plaats daarvan de perfecte zomerlook om la dolce vita in te omarmen.

De zomerlook van Adele

Adele staat bekend om haar Old Hollywood-stijl, gekenmerkt door volumineuze silhouetten en fonkelende looks. Voor haar vakantie kiest de zangeres voor een meer kleurrijke, vrijgevochten stijl en breekt ze met haar kenmerkende zwarte glamour-outfits. Tijdens haar boottrip draagt Adele een matching set bestaande uit een luchtige broek en top met een schelpmotief van Loewe. De look in kwestie is afkomstig uit de Paula’s Ibiza-collectie – de perfecte outfit dus voor een nautical tripje.

Bij haar outfit combineert Adele een oversized zonnebril van Jacques Marie Mage en een paar teenslippers. En de zangeres weet – om een look volledig vakantieproof te maken heb je een veelzijdige tas nodig. Adele kiest voor de Saint Laurents Rive Gauche raffia tote, de perfecte tas die groot genoeg is voor al je zomeressentials zoals zonnebrandcrème, een flesje water, een hoed en een zonnebril.

Na het uitbrengen van haar vierde studioalbum 30 in november vorig jaar, heeft Adele dit moment van ontspanning in Italië duidelijk verdiend. En met haar onberispelijke outfit leeft ze haar beste leven, natuurlijk volledig in stijl.

Adele in Loewe look in Sardinië
©Shutterstock

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.