10-jarige-blue-ivy-is-het-evenbeeld-van-moeder-beyonce-tijdens-vader-dochterdate-met-jay-z-214367
©ANP

They grow up so fast – een gezegde dat zeker waar is als we het hebben over de dochter van Beyoncé en Jay-Z. Tijdens een zeldzame verschijning met haar vader zijn alle ogen gericht op Blue Ivy Carter. Zo lijkt de 10-jarige sprekend op haar moeder met haar indrukwekkende bos krullen. En dat niet alleen; ook kan ze – zoals het een echte tiener betaamt – wel door de grond zakken als haar vader met haar voor de camera poseert.

Blue Ivy evenbeeld van moeder Beyoncé

De eerste rij van de NBA Finals in San Francisco trekt behoorlijk wat bekijks als Jay-Z en Blue Ivy plaatsnemen voor een vader-dochterdate. Vooral de 10-jarige Blue Ivy is al gauw het middelpunt van de belangstelling. De dochter van Beyoncé en Jay-Z lijkt namelijk als twee druppels water op haar moeder. Een betere manier om het internet in rep en roer te krijgen bestaat bijna niet.

De tiener, die eerder dit jaar met haar moeder een speciale verschijning maakte bij de Oscars, is niet alleen het evenbeeld van Beyoncé qua looks (die krullen!), maar heeft ook duidelijk style cues van haar moeder overgenomen. Zo zien we Blue Ivy in een klassiek bikerjack en zwarte joggers, gecombineerd met grote gouden oorringen.

‘Papa, mijn haar’

Uiteraard zijn de camera’s gericht op het beroemde vader-dochterduo. Jay-Z gaat voor een speciaal moment met zijn dochter door haar te omhelzen en te kussen. Met milde tegenzin laat Blue Ivy het gebeuren, maar de schaamte kan ze niet onderdrukken. “Papa, mijn haar”, horen we haar op een typische tienermanier zeggen. Bekijk het herkenbare en hilarische moment hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tyla (@tyla.official)