dochter-mel-b-recreeert-haar-moeders-iconische-spice-girls-looks-237213
©Bandphoto/UPPA/ANP

Phoenix Chi Gulzar geeft Spice Girls-fans wat ze willen – al vragen de millennials zich wel af waar de tijd is gebleven. De 23-jarige dochter van Melanie Brown (beter bekend als Mel B) en Nederlandse ex-danser Jimmy Gulzar verkleedde zich in verschillende iconische looks van haar moeder.

Dochter Mel B verkleed als haar moeder

De dochter van Mel B, die net een kopie is van haar moeder, deelt op Instagram verschillende foto’s waarin ze looks van haar moeder recreëerde. Zo is ze te zien in de welbekende bustier met luipaardprint en minirok die Scary Spice droeg in de videoclip van Say You’ll Be There uit 1996. Ook bracht ze een eerbetoon aan de kleurrijke outfit die Mel B droeg op de albumhoes van Spice Up Your Life uit 1997.

Op TikTok deelt de influencer hoe de nostalgische shoots er achter de schermen aan toe gingen. Ook zien we haar daar in nog een derde iconische look van haar moeder: de metallic gouden bustier met bijpassend lage broek, bekend van de filmposter van Spice World. Haar haar droeg ze in de beroemde space buns. “Ik hield van deze outfit van een fotoshoot die mijn moeder in 1997 deed”, schrijft Phoenix bij de video.

Spice Girls-reünie

De video’s zijn een nostalgische verrassing nadat Mel B in afwezigheid schitterde tijdens een kleine Spice Girls-reünie. Afgelopen november deelde Victoria Beckham beelden van de 50ste verjaardag van Geri Halliwell. Hier waren Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell en Melanie Chisholm dansend aan het meezingen met hun eigen hit Say You’ll Be There.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Phoenix Brown (@phoenixisphoenix)