kleine-reunie-voor-spice-girls-tijdens-50e-verjaardag-van-geri-halliwell-230087
©Robin Pope / ANP

Zeg je Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Brown en Melanie Chisholm, dan zeg je natuurlijk Spice Girls. De niets minder dan iconische girlband had dit weekend een onverwachte, bijna complete reünie tijdens de 50e verjaardag van Geri. En er zijn gelukzalige beelden van de dansvloer – zie onderaan dit artikel het bewijs, opgeleverd door niemand minder dan David Beckham.

Reünie voor Spice Girls 

‘If you wanna be my lover, you gotta get with my friends…’ Iedereen boven de dertig, en jonger misschien ook wel, zal bij het horen van deze songtekst meteen opspringen om het bijbehorende dansje te doen – inclusief  ‘I really, really, really wanna zigazig ah’. De Spice Girls scoorden in 1996 hun eerste hit en zijn sindsdien wereldsterren.

Ook niet onbelangrijk: de vrouwen zijn sinds die tijd friends forever. Als immens populaire meidengroep (dekt dat woord de lading überhaupt nog?) scoorden ze hit na hit. Ook nadat Geri de band verliet in 1998. Ze hoorde daarna wellicht niet meer bij de groep, die in 2001 officieel stopte, maar was wel bij reünieconcerten tijdens een tournee in 2007 en tijdens het optreden op de Olympische Spelen in Londen in 2012.

Spice Girls World Tour 2007
©MJ Kim/Spice Girls LLP via Getty Images
Spice Girls World Tour 2007

Geri Halliwell 50 jaar

Nu was er dus weer een reünie, zij het zonder optreden. En zonder Mel B, die er – weten we inmiddels dankzij David Beckhams video hieronder – niet bij was. Ter ere van de 50e verjaardag van Geri Halliwell, die tegenwoordig Geri Horner heet nadat ze trouwde met autocoureur Christian Horner, kwamen de over vier dames wel samen, zien we ook bij Daily Mail.De reden: de verjaardag vieren van Ginger Spice, die trouwens 6 augustus al Sarah zag en dus een halve eeuw aantikte.

Op het Instagramaccount van Victoria Beckham zijn beelden te zien van haar met Emma Bunton (innig knuffelend zelfs bij het horen van Spice Girls-muziek) en Melanie Chisholm – allen in chic zwart gekleed. En manlief toonde zoals gezegd het beste filmpje, van de vier dames die op hun eigen hit Say You’ll Be There dansen en zelfs met de tekst meezingen. Wij worden er helemaal blij om deze jaren negentig-iconen weer samen te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)