dua-lipa-tilt-de-leer-op-leer-look-naar-een-compleet-nieuw-niveau-in-amsterdam-226845
©ANP

Nadat ze afgelopen voorjaar al een bezoek aan Amsterdam bracht tijdens haar Future Nostalgia-tour, was Dua Lipa afgelopen weekend terug in onze hoofdstad. Voor wie haar presence gemist heeft, kan op Instagram een glimp opvangen van de stedentrip van de zangeres. Op de gedeelde beelden zien we Dua wandelen over de Amsterdamse grachten, gekleed in een bijzondere fashion-forward look.

Dua Lipa draagt leer op leer (op leer) in Amsterdam

Van mini-bh’s en torenhoge platforms tot gewaagde co-ords, Dua Lipa speelt niet op safe als het om mode gaat. Haar nieuwste look mag dan minder huid laten zien dan haar vorige outfits (het is ten slotte herfst mensen), het ensemble is nog altijd even spraakmakend. Zo verscheen Lipa tijdens haar bezoek aan Amsterdam in een volledig leren look, bestaande uit een oversized button-up haltertop gecombineerd met een gigantische baggy broek.

Op andere foto’s zien we meer details van de complete outfit. Lipa droeg een zwarte bikinitop onder haar leren bovenkleding, terwijl een ruime The Matrix-geïnspireerde jas haar beschermde tegen de Nederlandse kou (hoewel ze haar jas prima thuis had kunnen laten met de zonuren van afgelopen weekend). Natuurlijk gaat de zangeres niet de deur uit zonder eclectische accessoires: Lipa koos voor een paar neonkleurige oorbellen, een bijpassende manicure en chunky zwarte laarzen met plateauzolen.

Weekendtrip

Uit de carrousel op Instagram kunnen we opmaken dat Lipa samen met vrienden in Amsterdam was. Zo lopen ze samen over de grachten en bezochten ze een van de concerten van Kendrick Lamar. Ook deelde ze een selfie met haar zus Rina en haar broer Gjin, die ook mee waren met de weekendtrip. Bekijk hieronder de beelden van Dua Lipa (en co) in Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)