qua-vakantiestijl-kijkt-dua-lipa-het-kunstje-af-bij-blackpinks-jennie-219434
©ANP

Midden in haar wereldwijde Future Nostalgia-tournee geniet Dua Lipa met vriendinnen van wat broodnodige ontspanning aan zee. Tussen een glas rosé door post ze jaloersmakende Instagramfoto’s. Hoewel de Don’t Start Now-zangeres nog niet heeft bevestigd waar ze precies in haar Inamorata-bikini ligt te zonnen (wij denken op de Balearen), is haar vakantiestijl in ieder geval on point.

Dua Lipa’s vakantiestijl

Dua Lipa geeft een frisse kijk op vakantiestijl tijdens een dag aan het water. Geen kaftan of ander strandgewaad, maar een blauwe denim minirok en een frisse cropped blouse van The Attico over haar oranje bikini met polkadots.

Om haar schouder? Een van Prada’s cultwaardige strandtassen – groot genoeg om een fles zonnebrand en verschillende strandboeken in te bewaren zonder aan stijl in te boeten. Dua maakt haar look af met een Only NY-pet (achterstevoren gedragen, natuurlijk) die haar hoofd tegen de zon beschermt. Kortom, de perfecte outfit om te luieren aan de Middellandse Zee.

Favoriet bij K-popsterren

Voor het diner bij zonsondergang draagt ze een op Y2K geïnspireerde outfit van het in Seoul gevestigde modelabel Expired Girl. Een favoriet van K-popsterren zoals Jennie van Blackpink, dat bekend staat om zijn herinterpretatie van klassieke noughties-stijlen met een Gen-Z-publiek in gedachten.

Dua staat voor haar zwembad op de top van een klif en showt de (binnenkort uitgebracht) matching blouse en rok in ruitprint, gecombineerd met een paar glanzende By Far-muiltjes. De nostalgiefactor wordt verder verhoogd met een gouden Blumarine-tas (die nu waarschijnlijk uitverkocht is) en een Chopova Lowena-armband met vlinderbedel. Vakantie staat je goed, Dua.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)