hailey-bieber-gaat-voor-de-lakleren-versie-van-haar-kenmerkende-ultrakorte-minirok-243980
©Getty Images

Chiltern Firehouse, een beroemd hotel in London, is in de loop der jaren een magneet voor beroemdheden geworden. Zo was het hotel onlangs ook de plek waar Netflix de BAFTA’s afterparty hield. Onder anderen Jodie Turner-Smith, Sheila Atim en Paul Mescal waren te gast – evenals Justin en Hailey Bieber.

Hailey gaat voor de ultrakorte rok

De Biebers brachten het hotel een bezoek tijdens hun reis naar Londen, waar ze waren voor Moncler’s Art of the Genius-spektakel als afsluiter van London Fashion Week. Hailey werd gespot in een lakleren versie van haar nu kenmerkend korte rok, ontworpen door LaQuan Smith. Ze maakte de look af met een semi-transparante zwarte panty en een Le 5 À 7-tas van Saint Laurent. Justin hield zijn look zoals altijd casual met een leren broek, een gele fleece en een muts.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws

Nieuwe kenmerkende look

Terwijl Justin voor gemak gaat voor een date met zijn vrouw, gaat Hailey’s voorkeur dus weer uit naar een mini-jurk. Het model en de oprichtster van haar eigen beautymerk geniet duidelijk van elke mogelijk om een goede outfit te kiezen. Inmiddels heeft ze van nauwsluitende LBD’s – Little Black Dressses – haar handelsmerk gemaakt. Hoogtepunten onlangs zijn onder andere de doorzichtige Alexandre Vauthier-couturerok die ze vorige maand droeg op de verjaardag van Lori Harvey, en de gedrapeerde glanzende jersey Saint Laurent-jurk die ze koos voor een Tiffany & Co.-evenement in december.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.