hailey-bieber-draagt-de-perfecte-herfstjassen-tijdens-bezoek-aan-paris-fashion-week-225499

Hailey Bieber is in de Franse hoofdstad voor Paris Fashion Week. Het model droeg een prachtige roze look droeg op de front row tijdens de show van Yves Saint Laurent, maar haar looks op de Parijse straten zijn ook niet mis. En dan hebben we het vooral over haar selectie jassen.

Hailey Bieber in Parijs

Bieber is niet in de Franse hoofdstad om shows te lopen, het model besloot eerder dit jaar dat runways niet voor haar zijn weggelegd. Toch houdt ze er een druk schema op na. Wellicht is dat een fijne afleiding nadat haar podcastinterview met Call Her Daddy onlangs uitkwam. Hier sprak ze voor het eerst sprak over de situatie tussen haar, Justin Bieber en Selena Gomez.

In Parijs bezoekt Hailey als ambassadeur van Yves Saint Laurent uiteraard de lente/zomershow. Ook prikt ze een vorkje mee tijdens de opening van de Sushi Park residentie in de flagshipstore van het modehuis. En dan is er nog de lancering van haar samenwerking met modemerk Wardrobe NYC. Oftewel, genoeg momenten waarop we haar kunnen spotten in verschillende looks.

Leren herfstjassen

Deze herfst lijkt Hailey Bieber verzot op jassen als statement piece. Buiten haar hotel spotten we haar in een zwarte, korte motorjas. Dit model jas zagen we met name in gekleurde varianten, maar met een volledig zwarte jas bewijst Hailey dat bikercore ook op een hele chique manier kan worden gedragen.

De Rhode-ondernemer combineert de jas met een coltrui, een broek die de ideale mix is tussen een flared pantalon en een cargobroek en stiletto’s met puntneus. Als elegante touch draagt Bieber een ovale zonnebril, haar haar strak naar achter in een knot en grote gouden oorbellen.

Ook voor haar bezoek aan de flagshipstore van Saint Laurent draagt Bieber een bikerjack, dit keer een oversized exemplaar met krokodillenprint – uiteraard van het Franse modehuis. Gecombineerd met een mini-jurk met cutouts, hakken met strass steentjes en een zwarte zonnebril is de jas plotsklaps een heuse partylook.

Samenwerking met Wardrobe NYC

Haar liefde voor jassen wordt ook nog eens onderstreept door een samenwerking met Wardrobe NYC. Bij dit modemerk van de Australische stylist Christine Centenera kun je een bundel basic essentials kopen, maar ook worden de items los verkocht.

De collectie in samenwerking met Hailey Bieber is een selectie aan fijne pakken – zowel joggingpakken als blazers met pantalons. Maar ook zijn er tanktops en minimalistische mini-jurkjes. Toch is de ‘HB coat’ de grote ster van de show: een lange manteljas met dubbele knoop en oversized schouders. Bieber droeg ‘m tijdens de lancering in de lichte kleur ‘biscuit’, dat volgens haar absoluut niet te verwarren is met de kleur camel.

En zo weet Hailey Bieber in een korte week onze ideale herfstjassengarderobe aan te vullen.

hailey bieber paris fashion week herfstjas leren jas
©Splash News Exclusive/ANP
1/2
Native Share
Hailey Bieber attending the Saint Laurent Rive Droite Sushi Park opening night as part of Paris Fashion Week in Paris, France on September 28, 2022
©Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM
2/2
Native Share

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laura Brown (@laurabrown99)