neem-een-exclusief-kijkje-achter-de-schermen-bij-de-vogue-shoot-met-hakim-ziyech-252645
©Philippe Vogelenzang, Vogue Nederland, Mei 2023

“Dit is niet iets wat ik vaak doe, shoots en zo”, zegt de 30-jarige Hakim Ziyech. Hoewel de stervoetballer geen fan is van de spotlights, weet hij als geen ander hoe je de camera bespeelt. Vogue neemt je mee achter de schermen van de shoot met Ziyech, voor het nieuwe meinummer.

Vogue-shoot met Hakim Ziyech

In Vogue’s Fierce Issue vieren we helden van eigen bodem. Hakim Ziyech, stervoetballer bij Chelsea, is daarom de digitale coverster van het meinummer. “Ik hou niet zo van de spotlights, mijn tijd en energie steek ik liever in andere dingen”, vertelt hij. “Mijn focus ligt nu op de sport.” Juist die focus heeft hem met het Marokkaanse elftal tot de halve finale van het WK in Qatar gebracht. “Als ik iets vanuit mijn hart doe, dan is de keuze oprecht geweest.”

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De voetballer sprak exclusief met Vogue waarvoor hij werd gefotografeerd door Nederlandse modefotograaf Philippe Vogelenzang. Hij vloog speciaal hiervoor naar Amsterdam vanuit Londen, waar hij al bijna drie jaar bij Chelsea speelt sinds zijn vertrek bij Ajax. Gehuld in verschillende looks van onder meer Valentino, Patta en Acne Studios poseert de topsporter bewegend voor de camera, wat dynamische beelden als resultaat geeft. Hoe dat eraan toeging? Bekijk hier exclusieve behind the scenes-video van de Vogue-shoot met Hakim Ziyech.

Je leest hier een preview van het interview met de topsporter uit Vogue’s meinummer. Meer lezen? Het nieuwe nummer ligt nu in de winkels en is online te bestellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue Netherlands (@nlvogue)